LAWSTUDIES

Hitta LLB-program i Studier i juridik i Portugal 2020/2021

Man kan ta en LLB för att visa att man är certifierad att arbeta inom det rättsliga området. Det är också möjligt att fördjupa sig med denna certifiering för att skräddarsy sin karriär i en viss riktning inom juridiken. 

Området "lagar och förordningar" styr olika aspekter av livet. De som ger sig in i studier på detta område fördjupar sig vanligtvis i något de är särskilt intresserade av, såsom reglerande teori och immaterialrätt.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

De mest populära LLB-programmen i Studier i juridik i Portugal 2020/2021

2 Resultat i Studier i juridik, Portugal Filter

Dubbelgrad i juridik och ledning

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Kandidatexamen
LLB
<
Heltid
<
5 år
Portuguese (Portugal)
Campusstudier

Dual Degree Program i juridik och ledning gör det möjligt att på 5 år få två grundutbildningar på olika men kompletterande områden: en examen i juridik och en examen i managem ...

Läs mer

Juristkandidat

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
LLB
<
Heltid
<
4 år
Portuguese (Portugal)
Campusstudier

"Vid Porto juridik fakultet, utbildar vi studenter för en strikt kunskap om ämnen och en kreativ användning av juridiska resonemang. Vi utvecklar deras tvärgående kunskaper (k ...

Läs mer