Juris (jur kand) i offentlig rätt

I dagens värld, där det finns ett växande behov av att anta rättsliga metoder för att hantera lokala såväl som globala frågor, lösa rättsliga tvister kräver en flerdimensionell perspektiv bygger på en föreställning om olika juridiska discipliner; därmed att advokaten profil som kan lägga till i utvecklingen av samhälle, ekonomi, politik och andra jurister har förändrats. Med detta avseende riktar Koç University Institute of Social Sciences bidra till gjutningen av den nya advokat profil, med en förståelse baserad på tillförlitlig vetenskaplig forskning, samt att öva erfarenhet. Vi erbjuder också icke-uppsats program samt examensprogram. Programmet med avhandlingen består av 3 grundläggande kurser följt av 4 valbara kurser och avslutas med ett examensarbete. Den icke-uppsats programmet består av 10 kurser och en slutlig papper.


Av Koç University Jur.kand grundläggande egenskaper Program för offentlig rätt och privaträtt, som har upprättats i enlighet med lagstiftningen i den högre utbildningen, är följande:


- Över hela världen välrenommerade professorer (och föreläsare), som utmärker att deras publikationer, forskning och praktik av jurister.

- Upp-to-date kurser strukturerad på väletablerade och absorberas juridiska kunskaper.

- Forskning och inlärning av olika juridiska discipliner som bygger på flerdimensionella perspektiv.

- En atmosfär stimulerande akademisk och yrkes framsteg, varigenom juridiska frågor som omfattar jämförande och internationella aspekter undersöks noggrant.

- Ett integrerat program med workshops, seminarier och andra aktiviteter parallellt med läroplanen.

- Olika alternativ ägnas åt kandidater med hög kompetens av vetenskaplig forskning och till dem som vill skilja sig från andra i jurister.

- Regelbunden och effektiv akademisk rådgivning.

- Avancerade forskningsmöjligheter när det gäller vetenskapliga publikationer och anvisningar i synnerhet, som tillhandahålls av Suna Kıraç Library.

- Förmånen att vara en del av en kvalificerad grupp av doktorander, väljs genom att anta effektiva skalning och utvärderingskriterier.

- Akademisk samarbete med de ledande advokatutlandsskolor.
Koç University Law School är en medlem av den europeiska juridiska fakulteterna Association (ELFA) och lagen skolor Global League.

Testimonials

Prof. Dr. Bertil Emrah Oder
Dean KU Law School


"Med en verklig fokus på globala studier av lag, framstående forskning koll på framstående lärare och fullt genomslag i yrkesutövningen, våra LLM program utlösa en ny strategi för avancerade juridiska studier inte bara för Turkiet, men också för att studera i Turkiet. Koç University LLM kurser i offentlig och privat rätt har ett brett utbud av läroplanen, inklusive mest krävande och mindre diskuterade jämförelse och internationella frågor av olika juridiska discipliner. Med tanke på den rättsliga utvecklingen konto på regional, lokal och internationell nivå, vi erbjuder både fördjupning inom väletablerade rättsliga discipliner och mikro studier av lagen. Vår varierade LLM kursplaner är tvåspråkig (engelska-turkiska). Det väver samman lokala och globala stipendium och expertis lag. Koç University LLM program är avsedda för effektiv föreläsning, verklig känsla av juridisk forskning, globala seminarier, workshops, intensiv rådgivning samt co-fritidsaktiviteter erbjuder olika typer av karriärmöjligheter inom rätts ledarskap. Med våra konkurrenskraftiga stipendier strävar vi till att främja hög kvalitet akademiska kandidater och upprättande av en forsknings navet i juridiska studier genom akademiska LLM. Blivande studenter kan också bedriva en professionell LLM spår med en praktisk inriktning. "


antagningskriterier

  • TOEFL (minst poäng för godkännande är 550 pappersbaserade, 213 datorbaserade, 80 IBT), eller YDS (minst poäng: 87) utskrift krävs som en förutsättning för att bli antagen till en av Koç University Law School Jur.kand Program.
  • Utvärderingen kommer att fortsätta, grundad på grund GPA, Akademiska forskarutbildning examen (ALES), liksom inträdesprov poäng av kandidaten. Minst 2,75 GPA rekommenderas. (ALES examen krävs inte för icke Examensarbete Program applikationer)
  • De som inte Law School akademiker är också tillträde till de Jur kand program. Emellertid, vid slutet av programmet, de får MA grad istället för Jur.kand
Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Koc University - Istanbul Turkey »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
12 - 13 månader
Deltid
Pris
17,000 USD
Deadline
Kontakt Skolan
TOEFL 80 IBT minimum
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
TOEFL 80 IBT minimum
Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
TOEFL 80 IBT minimum
Slutdatum

Koç University LLM Student Testimonial - Lawrence Cenk Laws