Detta innovativa program undersöker det komplexa samspelet mellan lag och politik i internationella frågor. LLM ger gemensamt av juridiska skolan och politiska skolan, filosofi, internationella relationer och miljö (SPIRE), en möjlighet att utveckla en kritisk förståelse för hur politiken formar internationell rätt och hur staternas beteende i sina kontakter med varandra och med andra aktörer. Liksom alla våra forskarutbildningar uppmuntrar LLM ett integrerat teoretiskt och tvärvetenskapligt förhållningssätt till global styrning, där lagen studeras i dess bredare filosofiska, historiska och sociala sammanhang. Detta tillvägagångssätt är särskilt lämpat för dem som strävar efter att arbeta för internationella institutioner som FN, icke-statliga organisationer, myndigheter eller internationella advokatbyråer.

Varför studera internationell rätt och affärer på Keele?

Keele Law School har en lång tradition av akademisk expertis inom internationell rätt. Dessa ämnen har undervisats på Keele av världsberömda experter som Michael Akehurst och Patrick Thornberry. De senaste åren har Keele Law School investerat kraftigt inom internationell rätt. Studenterna kommer att undervisas av dynamisk akademisk personal med ett brett utbud av kompetens och forskningsintressen.

Keele är en pionjär och ledare inom tvärvetenskaplig utbildning. Studenter på LLM i internationell rätt och mänskliga rättigheter kommer att ta moduler i både lagskolan och politiska skolan, internationella relationer och miljö (SPIRE). Studenter har också möjlighet att studera moderna språk - inklusive viktiga FN-språk - som en del av sin examen, vilket ökar deras yrkeskunskap. Keele erbjuder för närvarande kurser på arabiska, mandarin kinesiska, franska, tyska, japanska, ryska och spanska.

Kursstruktur

Programmet kan slutföras på 12 månader på heltid eller 24 månader på deltid. Det finns också möjlighet att ta kursen modulärt och sprida moduler över en period av 2 till 5 år, vilket ger maximal flexibilitet.

Akademisk behörighet

Du borde ha en första eller andra klassens hedersexamen (eller utländsk motsvarighet) i juridik eller en relaterad disciplin. Ansökningar är välkomna från nuvarande jurister eller annan person med lämpliga yrkeskvalifikationer och / eller erfarenhet.

Engelska språkkurser för internationella studenter

Sökande för vilka engelska inte är första språket måste bevisa en kvalifikation på engelska. Minsta poäng för inresa till LLM är akademisk IELTS 6,5 (eller TOEFL 91). Studenter som har tagit en av de engelska språkkvalifikationerna men inte uppnått den godkända betyget kan komma in i programmet förutsatt att de studerar på en språkkurs i engelska innan de börjar sin examen.

Keele University accepterar för närvarande Tofel iBT-tester som har tagits utanför Förenade kungariket. Alla Tofel iBT-tester behöver inte tas längre än två år före startdatumet på Keele och måste verifieras med ETS. Om du har tagit ditt Tofel iBT-test i Storbritannien, vänligen kontakta admissionslaget för mer information.

Karriärer

LLM i internationell rätt och politik är en gateway till en rad anställningsmöjligheter. Dessa inkluderar karriärer i internationella icke-statliga organisationer, välgörenhetsorganisationer, internationella organisationer som FN, politiska tankar, förespråkargrupper, regering, journalistik och akademi.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 4 fler kurser från Keele University »

Senast uppdaterad Mars 30, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 30, 2019
Duration
1 - 5 år
Deltid
Heltid
Pris
14,320 GBP
Heltidsavgifter: International £ 14,320 | Storbritannien / EU £ 7,415. Ytterligare avgifter kan gälla.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 30, 2019
Slutdatum
Juni 12, 2020
Sista anmälningsdag

Sep 30, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Juni 12, 2020

Explore the Keele Difference