LLM i Immaterialrätt Program

Allmänt

Programbeskrivning

Ett topp tio program inom immateriella rättigheter

BU Law är stolt över att erbjuda en utvald grupp jurister möjlighet att driva en avancerad examen i ett av de mest dynamiska områdena juridisk praxis idag: immaterialrätt. Detta initiativ bygger på den akademiska kompetensen som har förtjänat vår skola sitt ledande rykte inom området. BU Law har rankats som en av de bästa skolorna för immaterialrätt, som rankas 9: e bland amerikanska lagskolor för immateriella rättigheter, enligt US News

Spänningen att studera IP-lag på vår skola är uppenbar. Vår världsberömda immateriella äganderätt bredden av läroplan val i sådana framväxande ämnen som internet och bioteknik; och en universitetsstudent som representerar över 30 nationer - med bakgrund i högteknologi, teknik, bioteknik, publicering, konst och underhållning - skapar en riktigt uppfriskande lärmiljö för avancerad studie.

Som LLM-student för immateriella rättigheter kommer du att driva en rad IP- och IP-relaterade klasser som erbjuds genom skolans JD-kursplan. Det betyder att du kommer att ha tillgång till juridikfakulteten konsekvent rankad på eller nära toppen av Princeton Review's "Best Professors" lista. Inkluderat bland våra intellektuella äganderättare är ett antal framstående utövare som arbetar med toppmoderna arbeten i Bostons största boutiquer och bioteknikföretag.

Du kommer också att dra nytta av att vara en del av ett världsklass universitet: Studenter som söker tvärvetenskapligt lärande kan komplettera sina juridiska studier genom att kryssregistrera i IP-relaterade klasser vid universitetets andra forskarskolor.

Om du inte är bekant med Boston kommer du snart att upptäcka att den är en robust och livlig marknad för immateriella rättigheter och studier, med den högsta koncentrationen av högteknologiska industrier i Amerika med avancerad mjukvara, hårdvara, bioteknik och medicintekniska företag. Du kommer att dra nytta av att vara i ett av Amerikas ledande samhällen för upptäckt och innovation.

Programmets begränsade storlek säkerställer att varje LLM-student inom immateriella rättigheter får ett särskilt stöd från en fakultetsrådgivare och heltids karriärchef, förutom att programdirektören inte är uppmärksam och som kan rådgöra med alla akademiska planerings- och anpassningsfrågor .

I en värld där människor kan skicka oändliga kopior av digitala tillgångar runt om i världen, kräver kunderna direkt och utan kostnad ett kompetent råd för att skydda sina väsentliga intressen intellektuellt. Få skolor kommer bättre att förbereda dig för denna utmaning än BU Law . Under fem på varandra följande år, US News

Som LLM-student i BU Law Intellectual Property Law kommer du att driva en rad IP- och IP-relaterade klasser som erbjuds genom skolans JD-kursplan. Det betyder att du får tillgång till juridikfakulteten som namnlöst kallas till toppen av Princeton Reviews "Bästa Professorer" -lista. Inkluderat bland våra intellektuella äganderättare är ett antal framstående utövare som arbetar med toppmoderna arbeten i Bostons största boutiquer och bioteknikföretag. Hör mer om programmet från assistent dekan John Riccardi, eller ladda ner en programöversikt här.

Intresserad av immateriella rättigheter, men inte säker på att du vill ha den fulla LLM? Vi har också en koncentration i IP tillgänglig i det amerikanska lagprogrammet.

LLM i Immaterialrätt Program är mycket selektivt och därför extremt liten. I genomsnitt registrerar programmet fem eller färre studenter varje år. Cirka 80 procent av programmets elever är utbildade utomlands. Bland utländska utbildade studenter som har fått antagning är de som har visat en imponerande rekord i tidigare immateriella juridikstudier eller -övningar-samt ett solidt ansvar för engelska skriftliga och muntliga färdigheter.

109396_Capture.JPG

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Boston University School of Law is a top-tier law school that offers a wide-ranging curriculum taught by professors recognized nationally as exceptional teachers and preeminent scholars. The core of t ... Läs mer

Boston University School of Law is a top-tier law school that offers a wide-ranging curriculum taught by professors recognized nationally as exceptional teachers and preeminent scholars. The core of the BU Law learning experience is superior teaching and a supportive, dynamic learning environment in which teachers guide, inspire and challenge. BU Law professors are nationally acclaimed for their legal skills and scholarship, on the cutting edge in research, writing and advising to both the public and private sectors. But what uniquely defines them is their devotion to students, academically, professionally and individually. Läs mindre