LLM i Innovation, Teknik och Lagen (ONLINE LÄRING)

Allmänt

Programbeskrivning

Programbeskrivning

Detta unika och internationellt inriktade LLM-program utforskar hur lagen respekterar, reglerar och främjar ny och framväxande teknik.

Innovativ teknik och konvergens i teknik orsakar oöverträffad samhällsförändring. Nya juridiska problem uppstår, och nya regleringssvar uppkommer. Lagen kan hjälpa - eller hindra - samhällets förmåga att skörda de optimala belöningarna från teknisk utveckling.

Över hela programmet studerar du olika sätt att reglera - lagen, marknaderna, själva tekniken - och kritiskt analysera fördelarna och nackdelarna för varje. Teknikens potential för att stödja rättsliga och rättsliga processer undersöks också.

Denna LLM gör det möjligt för dig att utveckla en avancerad kunskap om domäner där lagen engagerar sig i teknik, medvetenhet om problemen i området och förståelse av de olika metoderna för deras lösning.

Programstruktur

Att tilldelas LLM Innovation, Technology

Vårt brett utbud av kurser omfattar områdena informationsteknisk lag, immaterialrätt och medicinsk rätt. Under dina studier kan du också få möjlighet att studera en kurs från vårt utbud av handelsrättskurser.

Observera att det tillgängliga valet av kurser under ett visst år kan ändras.

Lärandemål

Vid slutet av studierna borde du ha fått en hög kunskap inom juridik och teknik, en sofistikerad medvetenhet om problemen i området och de olika metoderna för deras lösning.

Karriärmöjligheter

Kandidater från våra online distansstudier utvecklas till en rad karriär inom juridik och relaterade juridiska områden, inklusive arbete i lokala och internationella företag, statliga juridiska avdelningar, andra offentliga institutioner, internationella organisationer och i akademin.

Programmen är också en idealisk plattform för avancerad forskning.

Ingångskrav

En brittisk 2: 1 heder, eller dess internationella motsvarighet, i lag.

Vi kan också överväga en brittisk 2: 1 hedersexamen eller dess internationella motsvarighet i ett samhällsvetenskapligt ämne.

Engelska språkkrav

Alla sökande måste ha en av följande kvalifikationer som bevis på sin engelskspråkiga förmåga:

  • en grundutbildning eller masterexamen, som undervisades och bedömdes på engelska i ett majoritets engelsktalande land som definieras av brittiska visum och invandring
  • IELTS: totalt 7,0 (minst 6,5 i varje modul)
  • TOEFL-iBT: totalt 100 (minst 23 i varje modul)
  • PTE (A): totalt 67 (minst 61 i varje avsnitt "Kommunikativa färdigheter")
  • CAE och CPE: totalt 185 (minst 176 i varje modul)
  • Trinity ISE: ISE III med ett pass i alla fyra komponenterna

Grader undervisade och bedömda på engelska måste vara högst tre år i början av ditt examensarbete. Språktester får inte vara mer än två år i början av ditt examensarbete.

Edinburgh Law School English Language Test

Edinburgh Law School, i samarbete med universitetets engelska språkutbildningsavdelning, har utvecklat ett alternativt engelsktest för sökande till våra online distansstudier på grundnivå för inresa i läsåret 2017/18.

Testet är ett alternativ till de engelska språktester som för närvarande accepteras av universitetet, såsom IELTS, TOEFL-iBT, PTE (A), CAE och CPE.

Observera att det här testet endast kan användas för att tillgodose engelskspråkiga krav för inresa i ett doktorandprogram via online distansutbildning vid Edinburgh Law School, University of Edinburgh.

Ansökningsfrister

  • Programstartdatum: 14 januari 2019
  • Ansökningsfrist: 13 november 2018

Vi rekommenderar starkt att du skickar in din ansökan så tidigt som möjligt, särskilt om du också ansöker om finansiering eller kommer att kräva visum. Vi kan överväga sena ansökningar om vi har lediga platser.

Vi övervakar ansökningsnummer noga för att vi ska kunna ta emot alla som får erbjudanden. Det kan därför vara nödvändigt att stänga ett program tidigare än de publicerade tidsfristerna. Om så är fallet lägger vi ett varningsmeddelande om fyra veckor.

Hur man ansöker

Du måste lämna in en referens med din ansökan.

Senast uppdaterad Nov 2018

Om skolan

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Läs mindre
edinburgh , UK Online + 1 Mer Mindre