LLM i International Financial

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Utveckla din globala juridiska karriär med en online LLM från The Dickson Poon School of Law, en av världens ledande juridiska skolor.

International Financial

Idag domineras handels- och finansvärlden av global handel och det fria flödet av kapital och investeringar. Juridisk praxis utvecklas ständigt och anpassas till nya produkter, nya marknader och ny teknik. Finansiell innovation blomstrar inom ett ständigt växande ramverk för finansiell reglering, vilket resulterar i framväxten av nya aktörer, nya finansiella produkter och ny handelsteknik.

För att begreppsmässigt fånga dessa fenomen måste vi tillämpa våra traditionella juridiska tekniker på innovativa sätt och skapa ofta en ny rättslig mekanism som bättre passar vår globala ekonomiska verklighet. Detta kräver att jurister ska dra på en mängd juridiska källor - inhemska, internationella och transnationella - liksom utnyttjandet av ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt till lag, baserat på insikter i ekonomi och ekonomi.

Denna lagmästare i juridik grad lärs 100% online, vilket innebär att du kan avancera din utbildning utan att ta en paus från jobbet, och du kan passa dina studier kring dina livsförpliktelser. Du kan dra nytta av den världsberömda undervisningen i King's College London, vart du än befinner dig i världen.

Kursen är utformad för studenter som vill bedriva karriär inom ekonomisk eller kommersiell rätt och skulle vara ideala för advokater som vill öka sin förståelse för handel och finans, som domineras av global handel och kapitalflödet och investeringar. Det skulle också vara av intresse för personer som arbetar inom ekonomi och näringsliv vars roll har legalt fokus.

Kursdetalj

Online International Financial

Programmet kommer att

  • Ge dig en detaljerad kunskap och förståelse av en rad områden inom finansiell och handelsrätt (juridiska begrepp, värderingar, principer och regler) ur perspektivet i engelsk, europeisk, internationell och transnationell lag.
  • Utrusta dig med en fungerande kunskap om de grundläggande principerna för ekonomi och deras relevans för bolagsrätten. Detta är viktigt för alla som vill bedriva en karriär inom internationell kommersiell och finansiell rätt.
  • Ge ett ledande tillvägagångssätt för att förstå den kommersiella realismen som påverkar de rättsliga beslut som företagen behöver göra i vår globala ekonomi och bidra till att utveckla en kritisk medvetenhet om aktuella problem inom en rad olika områden av finansiell och handelsrätt.
  • Kritiskt bedöma de finansiella marknadernas funktion och funktion genom att täcka både den tekniska och juridiska sidan av det sätt på vilket olika finansiella instrument nu utfärdas, innehas och handlas.

Den bygger på det mest avancerade juridiska tänkandet som härrör från erfarenheterna från de stora rättssystemen och internationella och transnationella rättssystem. Du kommer att dra nytta av The Dickson Poon School of Laws banbrytande transnationella rättsperspektiv i juridisk forskning och undervisning.

Bestämd först i Storbritannien för forskningsexpertis (Research Excellence Framework 2014) och en av de 10 bästa skolorna i världen, erbjuder våra akademiker nyskapande juridisk undervisning i en intellektuellt rigorös och stimulerande miljö. Få en magisterexamen från King's College London och förbättra dina karriärmöjligheter.

Ingångskrav

En 2: 1 heder examen (eller utländsk motsvarighet) i juridik, eller i en examen med 70% lag innehåll eller i doktorsexamen i juridik.

Om du har en hög 2: 2 (dvs. 57% -59%) i lag eller i en examen med 70% juridisk innehåll och minst 3 års arbetslivserfarenhet, kommer din ansökan att övervägas.

Professionell erfarenhet. Sökande som har uppnått 2: 1 eller högre i icke-juridisk examen (dvs. ekonomi eller företag) kommer att övervägas för detta program förutsatt att de har minst 3 års arbetserfarenhet i lag (dvs. de som arbetar i en lag fast som en praktiserande advokat eller de som har passerat barprovet och arbetar som praktiserande advokat). Exceptionella kandidater med betydande arbetslivserfarenhet som är nära besläktad med lagen men inte materiellt rättsliga (t.ex. kontraktsansvariga) kan också övervägas.

vittnesmål

Mitt arbetsliv är extremt upptagen. Jag reser mycket och behöver också spendera tid hemma med min familj. Jag visste att jag var tvungen att jonglera dessa och på något sätt passa kursen mellan andra åtaganden. Oavsett om du är hemma eller arbetar, kan du få tillgång till kursen när som helst. Kursen är utformad på ett sätt som passar mitt arbete och personligt liv, varför jag valde det.

- Salio, kungens online-student

Karriärmöjligheter

På King sätter du in i en av världens mest konkurrenskraftiga studentkroppar och går med i en uppsättning kandidater som sökts av några av de ledande arbetsgivarna inom området. Dickson Poon School of Law har starka kontakter med några av världens ledande juridiska företag och internationella arbetsgivare. En kung College London LLM kommer att låta dig studera tillsammans med andra juridiska personer runt om i världen och förbättra dina karriärmöjligheter.

International Financial

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Läs mer

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Läs mindre