LLM i amerikansk lag (för icke-amerikanska advokater)

Allmänt

Programbeskrivning

Förbereda utländska advokater för global praxis

LLM i American Law Program läroplanen är speciellt utformad för att förbereda utländska advokater för utmaningen av global praxis. I detta program är eleverna helt integrerade i BU Law JD-klasser, där de sitter sida vid sida med amerikanska studenter som utbildas i traditionen för amerikansk juridisk utbildning.

Det innebär att du inte bara lär dig innehållet i den amerikanska doktrinen i praktiskt taget alla intressen - immateriella rättigheter, internationella affärer, fusioner och förvärv, alternativ tvistlösning, för att bara nämna några - men du kommer att lära dig lika mycket lika viktigt: hur Amerikanska advokater är utbildade för att analysera juridiska frågor och förespråkare på deras kunders vägnar.

Vid årets slut förväntar vi dig att du har utvecklat färdigheter för att göra dig till en mer effektiv global utövare. Du kommer att ha fått en unik inblick i "tankesättet" av amerikanska advokater och andra som är utbildade i den gemensamma lagen. Du får det nödvändiga perspektivet att arbeta över gränserna och handla med advokater från olika traditioner och bakgrunder.

På så sätt är vårt amerikanska lagprogram allt annat än amerikanskt. Det är verkligen globalt.

Som utländsk utbildad advokat står du inför många val för doktorander i USA och på andra ställen. Låt mig berätta vad som skiljer BU Law LLM i American Law Program och vad du kan förvänta dig som medlem i vårt samhälle:

Överlägsen Instruktion

Som en LLM i American Law Program student kommer du att integreras i skolans vanliga JD-klasser och har därför tillgång till BU Law heltidsfakultet. Varför spelar det någon roll? BU Law heltidsfakultet rankas konsekvent i topp fem i Amerika av Princeton Review. Vår fakultet består av världsberömda forskare som inte bara utmärker sig i sina bidrag till juridisk tanke, men som också utmärker sig i klassrummet som instruktörer. Du kan höra det från våra nuvarande studenter och alumner. Många kommer att berätta att deras BU Law instruktörer är det bästa de har haft, var som helst. Enkelt uttryckt kommer du att lära av Amerikas bästa laglärare.

Oöverträffad flexibilitet och val

Det amerikanska lagsprogrammet är det mest flexibla av BU Law examenprogram och en av de mest flexibla hittar du överallt. Det erbjuder ett oöverträffat utbud av kurser att välja mellan, med ett minimum antal "obligatoriska" klasser. Du kommer att kunna:

  • Välj från 200 kurser och seminarier från praktiskt taget alla amerikanska juridiska ämnen, ett av de bredaste valen som finns tillgängliga på någon lagskola.
  • Utan begränsning, ta första års klasser (förutom andra och tredje årets JD-klasser), som täcker de grundläggande ämnen som visas på US-barprov. Inte alla skolor tillåter LLM-studenter att göra detta.
  • Tillägg din juriststudier med kurser på andra forskarskolor på BU eller, anmäla dig till lektioner som erbjuds genom BU Law Graduate Program in Banking
  • Följ valfria "koncentrationer" om du vill fokusera dina studier på något av tre viktiga områden av globalt juridiskt arbete: Internationell affärspraxis, immateriell äganderätt och skatt.

Individuell uppmärksamhet och personlig behandling

På BU Law får du inte bara högkvalitativ undervisning vid någon amerikansk lagskola utan också den högsta nivån av individuellt stöd, både akademiskt och personligt. Vi är passionerade för detta. Graduate

Professionell utveckling och praktik

Vårt LLM Professional Development Office är specifikt och uteslutande dedikerat till LLM-studenter, som tillhandahåller individuell rådgivning och support för att hjälpa dem att säkra poststipendier eller permanenta jobb, i USA eller utomlands. Studenter som är intresserade av att ta en amerikansk banaxamen får omfattande vägledning om behörighetskrav och ansökningsförfaranden. American Law Internship Programmet ger praktikplatser för studenter som söker praktiska arbetslivserfarenheter i USA under sina valfria praktiska träningsperioder.

Expandera din värld

Som amerikansk juriststudent kommer du att vara en fullständig medlem av den övergripande BU Law samhället, socialt och akademiskt, inte segregerat från resten av skolan. Du kommer bli inbjuden att delta i någon av de 30 JD-studentorganisationerna. Och eftersom vi tar mycket allvarligt utvecklingen av en "familj" bland LLM-studenterna, kommer du regelbundet att delta i sociala och extracurricular händelser som kopplar dig till andra BU Law studenter. Som ett resultat kommer du att bilda förbindelser med amerikanska och internationella studenter som kommer att vara långt över ditt år i Boston.

En examen med Global Clout

Den överlägsen utbildning som en BU Law grad representerar är erkänd över hela världen. Våra LLM-kandidater är bland de mest rekryterade av globala företag och företag. Kandidater bor eller övar i över 65 länder utanför Amerika, och Alumni Clubs i Boston University spänner över hela världen med internationella föreningar världen över.

Boston-Amerikas största stad för studenter

Allt detta äger rum i Boston, en av världens mest spektakulära städer. Fråga någon som har varit här. Det finns ingen plats som den.

Jag uppmanar dig att höra från våra alumner om sina oförglömliga upplevelser. De har stora saker att säga. Faktum är att 98% av programmets senaste examensklass skulle rekommendera detta program till en intresserad vän eller kollega. Vi kommer gärna kontakta dig så att du kan höra direkt från den här mycket nöjda och lojala gruppen fullbordade proffs. Jag är övertygad om att ju mer du lär dig, desto mer uppskattar du de extra möjligheter som väntar på BU Law .

109396_Capture.JPG

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Boston University School of Law is a top-tier law school that offers a wide-ranging curriculum taught by professors recognized nationally as exceptional teachers and preeminent scholars. The core of t ... Läs mer

Boston University School of Law is a top-tier law school that offers a wide-ranging curriculum taught by professors recognized nationally as exceptional teachers and preeminent scholars. The core of the BU Law learning experience is superior teaching and a supportive, dynamic learning environment in which teachers guide, inspire and challenge. BU Law professors are nationally acclaimed for their legal skills and scholarship, on the cutting edge in research, writing and advising to both the public and private sectors. But what uniquely defines them is their devotion to students, academically, professionally and individually. Läs mindre