LLM i internationell handelsrätt

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Kursöversikt

Kursen balanserar bäst av en rigorös, traditionell juridisk utbildning med ett samtida perspektiv. Våra specialiseringsområden tar itu med dagens viktigaste affärs- och juridiska utmaningar, bland annat studier av kommersiella relationer på den internationella arenan, elektronikhandelns roll och inverkan och gradvis harmonisering av internationell handelsrätt.

Denna mästare handlar inte bara om vad du lär dig i klassrummet, utan handlar också om aktuell praxis i dagens värld av globalisering och internationell handel. Därför ger LLM, förutom en stark akademisk dimension, en koncentrerad, verklig inriktad juridisk utbildning.

Kursen ger dig möjlighet att utveckla starka akademiska och praktiska färdigheter i ett mycket konkurrenskraftigt och intellektuellt tillfredsställande juridiskt område. Det är idealiskt för dem som kommer från handelsrätt, internationell verksamhet, ledning eller ekonomi bakgrund. Du får möjlighet att utforska dina egna idéer, få kunskap och förbättra överförbara färdigheter i en stödjande miljö. Du kommer att dra nytta av ett starkt program för att besöka högtalare, utmärkta online material och lärande resurser, högkvalitativ instruktion och ett professionellt och praktisk fokus i en avdelning med en stark forskningsprofil.

Kursstruktur

Följande moduler är indikativa för vad du ska studera på kursen.

Studenter i internationell handelsrätt kan också ta ett fritt val LLM-modul per termin på heltidsstudier (eller två totalt för deltid) från vilken annan kurs som helst, inom områden som tvistlösning, företagsekonomi, internationell rätt och underhållningsrätt.

Observera att alternativmoduler är föremål för studentens efterfrågan och personaltillgång, därför kan inte alla moduler erbjudas inom något läsår.Kärnmoduler

 • Avhandling
 • Grundar sig i internationell handelsrätt
Alternativmoduler
 • Godstransporter
 • Företags sociala ansvar frågor i näringsliv och juridik
 • Internationella skattelagen
 • Lag om internationell försäljning
 • Juridiska aspekter av elektronisk handel
 • Multinationella företagsenheter och direkta investeringar
 • Immateriell äganderätt
 • Internationell ekonomisk lag
 • International Banking Law and Regulation

Ingångskrav

Du förväntas normalt ha antingen en bra andra klass eller en högskoleexamen eller en högskoleexamen i juridisk grad med ett visat rättsligt intresse (det här kan vara via din supportanteckning).

Du kommer också att övervägas utan standardkvalifikationer förutsatt att du är tillräckligt motiverad att studera effektivt på ett masterprogram och / eller har haft en betydande mängd relevant erfarenhet.

Om ditt första språk inte är engelska behöver du ett IELTS-poäng på 6,5 totalt, med 6,0 i varje komponent eller motsvarande.

KarriärerKarriärsbana

Vår modalstudent kommer att gå vidare till (eller återgå till) professionell juridisk karriär i Storbritannien eller utomeuropeiska advokatbyrå, ganska ofta i civilrättens jurisdiktion, och interagera med den engelska Common Law inom områden som frakt eller försäljningstvist. Andra studenter fortsätter att studera för att bli advokat eller barrister i Storbritannien eller utomlands.

Den internationella kommersiella lagen LLM-kvalifikationer utrustar också akademiker att arbeta i en juridisk kontaktroll inom små och medelstora företag, särskilt de som är involverade i transnationell tillhandahållande av varor och tjänster. I en kontaktroll kan den utbildade medarbetaren informellt bedöma den juridiska risken och att ge råd och juridisk rådgivning från specialist advokater på deras företags vägnar.Karriärutvecklingscenter

Vårt karriärutvecklingscenter har just listats för bästa universitets karriärtjänsten i National Undergraduate Employability Awards för 2017.

Med ett växande nätverk av över 3000 arbetsgivare runt om i världen och ett team av erfarna karriärkonsulter, är vi här för att hjälpa dig att lyckas.

Under 2015-16 hjälpte vi över 1.500 studenter att hitta arbetsplatser inom en rad olika sektorer, där 250 arbetsgivare deltog i 14 på-campus färdigheter och karriärmöjligheter.

Som Westminster-student har du tillgång till våra tjänster genom hela ditt studier och efter du har examen.

Vi kan hjälpa dig:

 • hitta arbetsplatser relaterade till din kurs,
 • hitta deltid / semester, placering och examen jobb, inklusive frivillig erfarenhet,
 • hitta internationella möjligheter att förbättra din anställbarhet,
 • marknadsföra dig själv effektivt till arbetsgivare,
 • skriv bättre CV och ansökningsblanketter,
 • utveckla din intervju och företagskunskaper,
 • planera din karriär med våra karriärkonsulter,
 • träffa arbetsgivare och utforska dina karriärmöjligheter på våra arbetsmässor, karriärpresentationer och nätverkshändelser under hela året.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Läs mer

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Läs mindre