LLM i internationell maritim rätt

Allmänt

Programbeskrivning

Kursöversikt

Havet är avgörande för människans existens - för handel, navigationsvägar och som en viktig källa till naturresurser. Juridisk expertis i frågorna kring lagen på dessa områden är alltid efterfrågad.

Vår LLM i International Maritime Law kommer att ge dig en fördjupad förståelse av lagen om kontrakt för godstransporter, marinförsäkring, internationell handel och havsrätt.

Genom att lära av experter med hög akademisk och praktisk erfarenhet får du specialkunskaper och färdigheter som värderas högt av arbetsgivare och öppnar upp en rad spännande karriärmöjligheter.

Varför International Maritime Law i Swansea?

Som forskarstuderande vid Hillary Rodham Clinton School of Law kommer du att vara en del av en globalt erkänd juridisk skola, med en blomstrande akademisk miljö som är engagerad i spetskompetens i undervisning och forskning och erbjuder en exceptionell studentupplevelse.

Du kommer att undantas från nivå 2-kraven för CIArb-medlemskap, så att du kan ansöka om nivån som medlem av institutet (MCIArb) när du lyckats fullfölja modulen International Commercial Arbitration

Swansea University är rankat 26 i Storbritannien för forskningskvalitet och 22: e för forskningspåverkan (REF 2014).

Din internationella sjörättupplevelse

På denna LLM-grad kommer du att få kunskap och erfarenhet för att utvecklas till en advokat från 2000-talet eller juridisk tjänst med specialist och djupgående förståelse för internationell havsrätt.

Våra doktorsexamen ger dig möjlighet att lära av akademiker som är branschexperter med en mängd akademiska och praktiska erfarenheter.

Du kommer också att lära dig genom:

  • Gästföreläsningar för att ge dig inblick i praktiken inom området
  • Stövande tävlingar
  • Sommarskolor utomlands

International Maritime Law Employment Möjligheter

Kandidater från LLM i International Maritime Law är väl positionerade för att stimulera och belöna karriärmöjligheter.

Att förbättra din anställbarhet är en viktig prioritering för oss, och vi organiserar en rad evenemang för att hjälpa, inklusive den årliga LLM-karriärmässan, som ger dig möjlighet att träffa lokala och internationella advokatbyråer, samt nätverksevenemang och besök i ledande praxis i staden London.

Ingångskrav

Inträdeskravet för denna LLM i International Maritime Law är en 2: 2-examen, helst inom en kognat disciplin.

Kandidater med relevant erfarenhet uppmuntras också att ansöka.

Vi välkomnar ansökningar från studenter från hela världen och kräver bevis för den tidigare studien som motsvarar inträdeskraven.

Om engelska inte är ditt första språk behöver du ett godkänt godkännande i en godkänd engelskspråk som IELTS-testet (med en total poäng på minst 6,5 och minst 6,0 i varje komponent).

Gratis engelska språkkurser finns tillgängliga som är utformade för att hjälpa dig att förbättra ditt kritiska juridiska tänkande och skrivande.

Karriär och anställbarhet

Karriär och anställbarhet Swansea Employability Academy (SEA) kommer att stödja dig i varje steg av din karriärresa som hjälper dig att skapa en ljus framtid.

Våra karriärstödstjänster omfattar:

  • Anställningsverkstäder, arbetsgivarsamtal, skräddarsydda evenemang och karriärmässor.
  • Individuell rådgivning och vägledning från professionellt kvalificerade karriärrådgivare.
  • Hjälp med att hitta jobb, praktikplatser, arbetsplatser och frivillighetsmöjligheter.
  • Tillgång till informationsresurser om ett brett utbud av karriärhanteringsämnen.
  • Finansiering för att stödja studentens praktikmöjligheter och Studentförening / Klubbevenemang.

Vi ger också hjälp och råd till Swansea University Alumni upp till två år efter att du har examen.

School of Law tar ett proaktivt tillvägagångssätt för att förbättra graden av anställbarhet, med en dedikerad anställnings- och placeringsansvarig. Skolan erbjuder en rad lokala, nationella och internationella arbetsplatser, professionella kurser, råd och stöd för att hjälpa dig utveckla de färdigheter som krävs för att uppnå dina ambitioner.

Att förbättra våra studenters anställbarhet är en viktig prioritering. För att göra detta organiserar vi ett antal initiativ för LLM-studenter inklusive den årliga LLM Karriärmässan, som ger studenter möjlighet att träffa representanter från lokala och internationella advokatbyråer, nätverksevenemang och besök i ledande praxis i London City. .

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Läs mer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Läs mindre