LLM i internationell tvistlösning (skiljeförfarande)

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Queen Mary University of Londons onlineprogram i internationell tvistlösning syftar till att inspirera en ny generation advokater att ompröva traditionella strategier för konflikt och dess lösning och att utrusta dem med de verktyg som krävs för att lyckas inom området. De kombinerar solid teoretisk grundning, bred tvärvetenskaplig utbildning och möjligheter till individuell studie och kompetensutveckling. Vidare är våra dynamiska program utformade för att erbjuda dig alla utmärkta lärande möjligheter du skulle få på campus, utan begränsningar av fasta tider och platser.

Online-programmen i internationell tvistlösning kan studeras på deltid som Master of Law (LLM), Postgraduate Diploma (PGDip) eller Postgraduate Certificate (PGCert). PGDip och PGCert är kortare versioner av LLM-programmet. Till skillnad från LLM behöver de inte slutföra en avhandling men ge dig masternivåhalt. Skillnaden mellan PGDip och PGCert är antalet moduler som krävs (PGCert är kortare än PGDip).

Strukturera

LLM i internationell tvistlösning är tillgänglig för deltidsstudie som erbjuds under två akademiska år. Under den tiden kommer du att genomföra fyra undervisade moduler och en 20 000 ord avhandling. För varje modul får du 30 hp och du får ytterligare 60 hp för din avhandling. För att ha examen måste du ha pågått hela 180 högskolepoäng, vilket innebär att alla aspekter av modulerna kompletteras och alla relevanta uppdrag genomförs.

moduler

De två kärnmodulerna om kommersiell skiljeförfarande i synnerhet ger studenterna en detaljerad bild av alla viktiga juridiska problem som uppstår i samband med skiljeförfaranden. Detta kommer att utrusta dig med de kunskaper och färdigheter som krävs för att utmärka sig på detta område, vare sig som advokater, externa råd, akademiker eller skiljemän.

 • Internationell kommersiell skiljedom: Teori och sammanhang
 • Internationell kommersiell skiljedom: Utvalda frågor
 • Investeringsfördrag Skiljeförfarande
 • Investeringsarbitra: Substantive Protection
 • Avhandling

Ingångskrav

För att vara berättigad till inresa till LLM, PGDip eller PGCert International Dispute Resolution-programmet bör du ha följande:

Juridiska kandidater

 • Den vanliga kvalifikationen för tillträde till programmet är en juridisk examen, eller en grad med en väsentlig laginnehåll på minst 2,1 heder (eller internationellt ekvivalent).
 • Lagutexaminerade med 2,2 heder, som också har andra juridiska kvalifikationer och / eller väsentlig yrkeserfarenhet, kan också kvalificera sig.

Icke-juridiska kandidater

 • Icke-juridiska kandidater med minst 2,2 hederxamen som också har erhållit en vinst (eller 60 procent) i den gemensamma professionella examen (CPE) eller examensbevis i juridik (GDL) som erkänts av brittiska yrkesorganisationer, kan också kvalificera sig.
 • Icke-juridiska kandidater kan också övervägas på grundval av betydande yrkeserfarenhet inom ett rättsområde eller ett område som är direkt relaterat till deras studieprogram.

I samtliga fall krävs en fullständig onlineapplikation för att en rättvis bedömning ska kunna göras och beslut fattas. Varje ansökan övervägs på dess meriter och vid syn på omfattande ansökningsdokument.

Ett fullständigt och detaljerat CV krävs för alla ansökningar och är särskilt relevant där yrkeserfarenhet måste övervägas.

Internationella sökande

Vid Queen Mary är vi stolta över vårt globala samhälle och vi har en lång historia med välkomna studenter från hela världen. Under åren har många tusen av våra internationella kandidater gått vidare för att lyckas med karriär.

För att kunna dra nytta av de moduler och undervisning som erbjuds och för att följa upp online-diskussionerna måste alla sökande ha en lägsta akademisk engelskspråkig standard för antagning. Du kommer att behöva bevisa tillräcklig engelskspråklig förmåga i enlighet med våra standard engelska krav. IELTS-kravet är totalt 7,0 och minst 7,0 i skrivkomponenten.

Om du inte har uppnått den önskade engelska språket, bör du fortsätta att ta engelska språktester i ditt land för att nå den nivå som behövs.

Hur du utvärderas

Som student på Queen Mary Online ber vi dig att spela en aktiv roll i ditt förvärv av kunskaper och kunskaper. Vi använder en blandning av diskussionsforum och gruppwebbiner, utformade för att skapa en informerad diskussion kring uppsatta ämnen.

Varje modul ska bestå av bedömda uppgifter, en uppsats och en slutbedömningsövning (hemtentamen). Kontinuerlig bedömning kommer att förbättra student-handledarförhållandet och du får regelbunden feedback av experthandledare. Du kommer också att kunna ta upp frågor och frågor direkt till kursansvarig och kursdirektör.

Den slutliga avhandlingen som krävs för LLM kommer att involvera mer fördjupad studie och självständig forskning om ett ämne som överenskommits med din handledare.

Där kunde vi leda dig

Vi vet att framgångsberättelserna för vår LLM examinerar de olika karriärerna som sannolikt kommer att vara öppna för dig efter avslutad kurs. Som du kan förvänta dig har en stor del tillämpat sin examenhet direkt som advokater, advokater, advokater, juridiska personer eller advokater. Andra har gått vidare på områden som finansiell och energiregulering, konsultverksamhet, patent och varumärken. Många elever som redan är kvalificerade och har praktiserat i flera år har befunnit sig kunna utveckla sin position inom sitt befintliga företag eller att specialisera sig på ett nytt rättsområde. Ett betydande antal har gått på att genomföra doktorander och har lyckats attrahera finansiering för dessa projekt, antingen på QMUL eller andra universitet i Storbritannien eller utomlands.

De färdigheter som utvecklats genom vårt program - i kombination med de extrautbildade aktiviteterna vi erbjuder - har gjort det möjligt för våra nyutexaminerade att flytta in i karriärer i Storbritannien och hela världen till företag som:

 • Herbert Smith Freehills
 • Dentons
 • Cubb försäkring
 • Nomura
 • Deloite
 • Latham
 • Europeiska unionens delegation
 • Ofgem
 • Honda
Senast uppdaterad Jan 2018

Om skolan

QMUL Online offers you world-class teaching delivered by leading academics and professionals at the top of their game.

QMUL Online offers you world-class teaching delivered by leading academics and professionals at the top of their game. Läs mindre