Programbeskrivning

Detta program erbjuder ett spännande och flexibelt utbud av kurser, så att du kan skräddarsy LLM för att passa dina specifika professionella och personliga behov.

För att vara effektiv på det internationella planet måste jurister, affärsmän och politiker förstå olika juridiska kulturer och sätt att driva och kommunicera inom alternativa affärssammanhang och regelverk. Detta program ger en idealisk inlärningsmiljö för sådana individer att utveckla de färdigheter och kunskaper som ytterligare studie eller relevant karriär kan byggas på.

Programmet spänner över grundproblem i juridiska områden, inklusive:

 • Handelsrätt
 • Informationsteknik lag
 • Immaterialrätt
 • Medicinsk rätt

Programstruktur

För att tilldelas LLM Law måste du genomföra sex kurser och en 10 000-ordsavhandling under din valda studieperiod.

Under dina studier får du möjlighet att studera kurser från en rad ämnesområden.

Lärandemål

Efter att ha studerat programmet kommer du att uppträda med en förståelse av juridiska frågor inte bara i det rättsliga sammanhanget utan med en grundlig grundning i etiska, sociala och teoretiska sammanhang.

Karriärmöjligheter

Kandidater från våra online distansstudier utvecklas till en rad karriär inom juridik och relaterade juridiska områden, inklusive arbete i lokala och internationella företag, statliga juridiska avdelningar, andra offentliga institutioner, internationella organisationer och i akademin.

Programmen är också en idealisk plattform för avancerad forskning.

Ingångskrav

En brittisk 2: 1 hedersexamen eller dess internationella motsvarighet. Din examen behöver inte vara juridiskt föremål, men den måste vara från en erkänd högre utbildningsanstalt.

Vi kommer också att överväga dina andra kvalifikationer och yrkeserfarenhet som en del av din ansökan.

Engelska språkkrav

Alla sökande måste ha en av följande kvalifikationer som bevis på sin engelskspråkiga förmåga:

 • en grundutbildning eller masterexamen, som undervisades och bedömdes på engelska i ett majoritets engelsktalande land som definieras av brittiska visum och invandring
 • IELTS: totalt 7,0 (minst 6,5 i varje modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 100 (minst 23 i varje modul)
 • PTE (A): totalt 67 (minst 61 i varje avsnitt "Kommunikativa färdigheter")
 • CAE och CPE: totalt 185 (minst 176 i varje modul)
 • Trinity ISE: ISE III med ett pass i alla fyra komponenterna

Grader undervisade och bedömda på engelska måste vara högst tre år i början av ditt examensarbete. Språktester får inte vara mer än två år i början av ditt examensarbete.

Edinburgh Law School English Language Test

Edinburgh Law School, i samarbete med universitetets engelska språkutbildningsavdelning, har utvecklat ett alternativt engelsktest för sökande till våra online distansstudier på grundnivå för inresa i läsåret 2017/18.

Testet är ett alternativ till de engelska språktester som för närvarande accepteras av universitetet, såsom IELTS, TOEFL-iBT, PTE (A), CAE och CPE.

Observera att det här testet endast kan användas för att tillgodose engelskspråkiga krav för inresa i ett doktorandprogram via online distansutbildning vid Edinburgh Law School, University of Edinburgh.

Ansökningsfrister

 • Programstartdatum: 14 januari 2019
 • Ansökningsfrist: 13 november 2018

Vi rekommenderar starkt att du skickar in din ansökan så tidigt som möjligt, särskilt om du också ansöker om finansiering eller kommer att kräva visum. Vi kan överväga sena ansökningar om vi har lediga platser.

Vi övervakar ansökningsnummer noga för att vi ska kunna ta emot alla som får erbjudanden. Det kan därför vara nödvändigt att stänga ett program tidigare än de publicerade tidsfristerna. Om så är fallet lägger vi ett varningsmeddelande om fyra veckor.

Hur man ansöker

Du måste lämna in en referens med din ansökan.

Program undervisas på:
Engelska

Se 16 fler kurser från Edinburgh Law School - The University of Edinburgh »

Senast uppdaterad November 2, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Kontakt Skolan
Sep 10, 2019
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid
Pris
20,700 GBP
Heltid (1 år): £ 20,700; Deltid (20 månader): £ 10,350; Deltid (2 år): £ 10,350; Deltid (3 år): 6 900 £; Deltid (32 månader): £ 6 900
Deadline
Kontakt Skolan
Juli 10, 2019
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 10, 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Juli 10, 2019
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 10, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Juli 10, 2019
Slutdatum