LLM inom innovation, teknik och juridik

Allmänt

Programbeskrivning

Programbeskrivning

Programmet syftar till att främja avancerad kunskap och förståelse av relationerna mellan lag, teknik, handel och samhälle i största möjliga utsträckning.

Den utforskar lagstiftningens roll när det gäller att svara på, reglera och marknadsföra nya och framväxande teknologier och betonar också teknikens roll när det gäller att stödja och styra rättsliga och rättsliga processer.

Graden fokuserar på ämnets internationella karaktär och varje kurs erbjuder en jämförande analys av aktuell rättslig utveckling.

Programstruktur

Detta program erbjuder en rad kurser inom teknik, kommunikation, IP och medicinsk rätt med ett internationellt perspektiv, vilket ger dig möjlighet att skräddarsy programmet som passar dina behov och intressen.

Programmet består av 180 högskolepoäng, bestående av lärda kurser på 120 högskolepoäng (60 hp per termin) samt en 10 000 ordskrift av 60 hp.

Observera att på grund av oförutsedda omständigheter eller brist på efterfrågan på särskilda kurser kan vi kanske inte köra alla kurser som annonseras komma i början av läsåret.

Uppgifter om programstrukturen och kurser som planeras för 2018/19 finns på lagskolans hemsida.

Lärandemål

Efter avslutad utbildning kommer studenterna att uppstå med en förståelse för teknikrelaterad lag och tekniskt stöd till rättsliga processer, inte bara i deras juridiska utan även deras kommersiella, sociala, etiska och kulturella sammanhang.

Ingångskrav

En brittisk 2: 1 heder, eller dess internationella motsvarighet, i lag.

Vi kan också överväga en brittisk 2: 1 hedersexamen eller dess internationella motsvarighet i ett samhällsvetenskapligt ämne.

Engelska språkkrav

Alla sökande måste ha en av följande kvalifikationer som bevis på sin engelskspråkiga förmåga:

  • en grundutbildning eller masterexamen, som undervisades och bedömdes på engelska i ett majoritets engelsktalande land som definieras av brittiska visum och invandring
  • IELTS: totalt 7,0 (minst 6,5 i varje modul)
  • TOEFL-iBT: totalt 100 (minst 23 i varje modul)
  • PTE (A): totalt 67 (minst 61 i varje avsnitt "Kommunikativa färdigheter")
  • CAE och CPE: totalt 185 (minst 176 i varje modul)
  • Trinity ISE: ISE III med ett pass i alla fyra komponenterna

Grader undervisade och bedömda på engelska måste vara högst tre år i början av ditt examensarbete. Språktester får inte vara mer än två år i början av ditt examensarbete.

Ansökningsfrister

Vi uppmuntrar dig att ansöka minst en månad före inträde så att vi har tillräckligt med tid att behandla din ansökan. Om du också ansöker om finansiering eller kommer att kräva visum rekommenderar vi starkt att du ansöker så tidigt som möjligt. Vi kan överväga sena ansökningar om vi har lediga platser, men du bör först kontakta den behöriga Admissions Office för rådgivning.

Hur man ansöker

Du måste lämna in en referens med din ansökan.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years.

Renowned for our international and interdisciplinary outlook, we have been at the heart of legal education and research for more than 300 years. Läs mindre
edinburgh , UK Online + 1 Mer Mindre