98 LLM Program i Affärsjuridik 2024

LLM Program i Affärsjuridik 2024Filter
    • City of Carlisle, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online Master of Laws (LL.M) i internationell affärsjuridik är den främsta kvalifikationen för advokater och chefer som vill stärka sin juridiska kunskap. forskning tyder på att LL.M är en katalysator för individer med starka karriär ambitioner. University of Cumbria erbjuder nu studenterna möjlighet att genomföra en LL.M genom blandat lärande, så att de kan studera medan de fortsätter att arbeta.

    • Shenzhen, Kina

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    STL: s LL.M. Programmet kombinerar kurser i gränsöverskridande lag från många juridiska traditioner för att förbereda studenterna för global praxis med motstridiga juridiska traditioner, komplexa transnationella affärstransaktioner och tvistlösning. Medarbetare med de bästa multinationella forskarna, fokuserar STL på fördjupande, interaktiv klassrumsinstruktion och utbildning i kritiskt tänkande.

    • Los Angeles, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Loyola Law SchoolSpecialisering inom internationell affärsjurid riktar sig till studenter som är intresserade av att hjälpa företag på en globaliserad marknad. Genom att specialisera sig på detta område kommer studenterna att kunna ge kunder råd om en mängd frågor, från bildandet av ett företag till företagsledningen, skattefrågor och fusioner och förvärv.

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    LLM International Commercial and Business Law är utformat som ett forskningsledat program för akademiker från juridik och relaterade discipliner som syftar till att specialisera sig på handelsrätt, internationell handel och gränsöverskridande affärstransaktioner ur ett sociorättsligt perspektiv. Det kommer att hjälpa dig att förstå och bemästra de mycket dynamiska och komplexa juridiska och regulatoriska regimer som styr internationella affärer och den globala ekonomin. Om du siktar på en karriär inom bolags-, finans- eller handelsrätt,

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    I takt med att affärer i allt större utsträckning sker över internationella gränser, måste rättspraxis också förändras för att tillgodose kommersiell verksamhet inom den globala ekonomin. Genom detta 100% online och deltid LLM får du en djup förståelse för internationell affärslag och komplexiteten i transnationella affärsinteraktioner. Genom denna online LLM International Business Law kommer du att fördjupa dig i en rad stimulerande ämnen, inklusive transnationell avtalsrätt, konkurrenslagstiftning på nationell och internationell nivå, och utforska uppdrag, förfaranden och drift av World Trade Organization. Detta program kommer att utrusta dig med specialist juridiska kunskaper och färdigheter för att förbereda dig för en karriär inom global affärsjuridik.

    • Barcelona, Spanien

    Heltid

    9 månader

    Distansutbildning

    Spanska

    Global Master in Sports Management and Legal Skills med FCB är inriktad på och fokuserad på sektorn jurister, affärs-, ekonomi- och sportledning, eller andra personer som redan har en universitetsexamen inom dessa områden, som har visat erfarenhet och kunskap inom idrottsområdet.

    • Lyon, Frankrike

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Master 2 LL.M i International and European Business Law-programmet från Juridiska fakulteten Lyon 3 ger studenterna möjlighet att fördjupa sina kunskaper om europeisk och internationell affärsjuridik. Kurserna, som endast undervisas på engelska av akademiker och praktiker, uppfyller till fullo kraven för internationella advokaters praktik.

    • Lisbon, Portugal

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta är ett program speciellt utformat för akademiker som vill utveckla en karriär inom global affärsjuridik. Det erbjuder ett innovativt tillvägagångssätt för internationell, angloamerikansk och europeisk affärsrätt, som täcker ett brett spektrum av ämnen, såsom bolagsrätt, handels- och investeringsskiljeförfarande, gränsöverskridande transaktioner, finansrätt och internationell skatterätt.

    • Hamburg, Tyskland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Den ettåriga Bucerius Master of Law and Business förbereder unga yrkesverksamma för internationella karriärer där en förståelse för både juridiska och affärskoncept samt interkulturell kompetens är avgörande. Programmets tvärvetenskapliga tillvägagångssätt samlar advokater och affärsmän från hela världen i ett klassrum. Det skapar därmed en unik lärmiljö som stimulerar kunskapsöverföring och inspirerar till utbyte av perspektiv mellan discipliner och över kulturer. NYTT: från och med september 2020 Bucerius Law School och WHU – Otto Beisheim School of Management sin expertis med ett akademiskt partnerskap. Det kommer att verka under namnet " Bucerius Law School Master of Law and Business i samarbete med WHU – Otto Beisheim School of Management".

    • San Diego, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    LLM i Comparative Law-programmet är utformat för advokater och lagstadgade akademiker utbildade utanför USA. Kandidater för LLM i Comparative Law är inskrivna i två obligatoriska kurser, Introduktion till amerikansk lag och juridisk skrivning och forskning. Andra kurser är valfria och kan tas i något juridiskt område. Studenter har möjlighet att bedriva en koncentration i ett av sex populära rättsområden.

    • Rome, Italien

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk, Italienska

    "Global Legal Studies" (GLS) är ett program som syftar till att blanda italiensk excellens inom juridisk utbildning – det började i Bologna på 1000-talet – med ett modernt, mångkulturellt och mångspråkigt tillvägagångssätt. Programmet är tvåspråkigt (italienska / engelska). Studenter som tar examen får en magisterexamen [Laurea Magistrale in Giurisprudenza: LMG/01]. Följande riktlinjer är främst tillämpliga på studenter som bor i Italien och har för avsikt att följa hela det 5-åriga programmet. Traditionell juridikexamen (Laurea in Giurisprudenza), inklusive alla färdigheter som krävs för juridiska yrken i Italien och en internationell läroplan bestående av 19 kurser helt och hållet undervisade på engelska (cirka 150 poäng): 15 av dem är obligatoriska kurser, och 4 lämnas till fritt val för eleverna. Alla kurser ges på engelska förutom de tre av dem som är namngivna på italienska, som är kurser som ges på italienska men speciellt riktade till GLS-studenter.

    • Sacramento, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    LLM i gränsöverskridande affärspraxis utbildar advokater att praktisera inom internationell affärsrätt. Graden förbereder vidare advokater för en karriär i den globala ekonomin.

    • Bristol, Storbritannien
    • Leeds, Storbritannien
    • + 3 more

    Deltid

    24 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    En Master of Laws (LLM) är en forskarutbildning utformad för att förbättra din akademiska juridiska kunskap, särskilt med fokus på specifika intresseområden. Speciellt utformad för juridik och icke-juridiska akademiker som vill få en magisterexamen i juridik, fokuserar denna kurs specifikt på att utveckla en djupgående kunskap om internationell handelsrätt i praktiken.

    • Brussels, Belgien

    Heltid

    9 månader

    På Campus

    Engelsk

    LL.M. är ett forskarutbildningsprogram som är utformat för att utöka din juridiska kunskap och expertis inom de snabbt föränderliga områdena inom internationell affärsjuridik

    • Rotterdam, Nederländerna

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta LL.M.-program ger dig en heltäckande bild av internationell handel.Till skillnad från liknande program ligger fokus uteslutande på den affärsjuridiska sidan av ärenden och går inte in på regulatoriska eller offentligrättsliga aspekter. Du utbildas av en utmärkt lärarstab. De har både en gedigen (internationell) akademisk bakgrund och en omfattande erfarenhet av kommersiell och juridisk praxis.