LAWSTUDIES

Se de 3 mest populära LLM-programmen i Albanien 2021

En Masters of Law, mer känd som en LLM examen, är en avancerad akademisk examen för att bygga vidare på de färdigheter och kunskaper som förvärvats i en jur kand-programmet. Även om det är möjligt att öva lag utan en LLM i Albanien, många elever tycker att fullfölja den extra kvalificering av LLM är en värdefull upplevelse för ett antal skäl. LLM program tenderar att kräva mer fokuserad studie på ett specialiserat område och de tillåter eleverna att utöka sitt professionella nätverk i Albanien och utomlands.

LLM-program i allmänhet senaste ett till två år och erbjuds i en deltid eller heltid vid universitet i Albanien. Forskning, en master 's avhandling, kurser och praktiskt arbete är några av de komponenter som normalt utgör LLM läroplanen vid skolor i Albanien.LLM studenter vid akademiska institutioner i Albanien kan specialisera sig på ett antal rättsområden, och kan välja att fokusera sin forskning på sedvänjor specifika områden.

Om en LLM från ett universitet eller akademisk institution i Albanien är vad du letar efter för att öka dina karriärmöjligheter med värdefulla kunskaper och färdigheter, rulla sedan ner och läs mer om dina möjligheter, idag!

sökresultat funna Filter

Master of Science i en cykel in-law med universitetet i Murcia / Spanien

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
LLM
Okt 2021
<
Heltid
<
5 år
Engelska
Campusstudier

Med utgångspunkt från AA 2016/2017, Juridiska institutionen för SUN erbjuder sina studenter en ny möjlighet att gå internationellt, utöver traditionella utbytesprogram. Studen ...

Läs mer

Master i internationell och handelsrätt (llm)

University of New York - Tirana (UNYT)
LLM
<
Heltid
<
Deltid
<
14&nbsp;-&nbsp;30 månader
Engelska
Campusstudier

Detta program är inriktat på lag och rättslig ram för det internationella samfundet, liksom på de stora juridiska frågorna kring globala marknader.

Läs mer

Master of Science i en cykel in-law med State University of Scutari Luigj Gurakuqi / Albanien

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
LLM
Okt 2021
<
Heltid
<
5 år
Engelska
Campusstudier

Juridiska institutionen för SUN, Från och med år. 2016/2017, har aktiverat en ny integrerad studie kurs med State University of Shkodra Luigj Gurakuqi (Albanien). Kursen ger s ...

Läs mer