28 LLM Program i Amerikansk lagstiftning i Nordamerika for 2024

LLM Program i Amerikansk lagstiftning i Nordamerika for 2024Filter
    • Los Angeles, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program är avsett för studenter som erhållit sin juristexamen från en skola i ett främmande land. Programmet är fullt anpassningsbart och studenterna har möjlighet att välja kurser som är närmare relaterade till deras intresse och mål.

    • Dallas, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Ett primärt mål för LL.M. för utländsk rättskola akademiker programmet är att ge jurister en förståelse för USA: s rättssystem, ge en referensram för att hantera transnationella affärsrättsliga och juridiska intressen, erbjuda en uppskattning av lagstiftningens roll i nationell och intern utveckling och utrusta dem med analys och problemlösning färdigheter som behövs för att möta världens komplexa krav.

    • Philadelphia, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Starka rankningar. Personlig uppmärksamhet. Toppvärde. Tjäna en LL.M. vid Temple University Beasley School of Law , där du tar kurser tillsammans med JD-studenter, blir en del av en hårt sammanslutning som grundades 1974 och bor i den prisvärda staden Philadelphia, strategiskt beläget mellan New York och Washington DC. Vi inbjuder dig att gå med i Temple-familjen för att främja din karriär.

    • Dayton, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Från och med januari 2019 University of Dayton School of Law började de erbjuda ett helt online-alternativ för studenter som är intresserade av att slutföra sin LL.M. examen i amerikansk och transnationell rätt.

    • Columbia, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Mizzou LL.M. i amerikansk lag ger en introduktion till det amerikanska rättssystemet och amerikansk rättspraxis för studenter som har tjänat sin första examen i lag utanför USA.

    • Arlington, Amerikas förenta stater

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Flex-LLM i amerikansk lag är en intensiv utbildning utformad för att uppfylla de höga krav som krävs för att sitta i DC Bar. Den täcker strukturen för den amerikanska regeringen och rättssystemet och inkluderar materiella rättsområden som uppfyller ämneskreditkraven för DC Bar-examen. En heltidsstudie från januari eller maj förbereder dig för att gå till advokatprovet nästa år, i februari eller juli.

    • Sacramento, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    LLM i amerikansk lag och politik är utformad speciellt för internationella advokater eller juridik kandidater som söker en allmän introduktion till USA: s lag. Du kommer att studera grunden för amerikansk rätt och vara beredd att visa kunskap om amerikansk rätt till anställda och kunder.

    • Hartford, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Individuell uppmärksamhet, integration med amerikanska juridikstudenter, ett omfattande studieprogram och exceptionell fakultet: detta är bara några aspekter av programmet LLM in US Legal Studies som utexaminerade i internationell rätt kan förvänta sig från UConn School of Law.

    • Bloomington, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Många internationella studenter vill få lite praktisk erfarenhet av det amerikanska rättssystemet medan de tar sin LLM-examen. Maurer School of Laws nya LAW (lära och arbeta) LLM-program gör just det. LAW-programmet ger dig praktisk, verklig erfarenhet medan du studerar juridik.

    • Champaign, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Master of Studies in Law (MSL) -programmet är ett icke-professionellt terminalprogram utformat för dem som inte planerar att utöva juridik eller ta en advokatexamen, men vill öka sin förståelse för lagen och juridisk analys.

    • Cincinnati, Amerikas förenta stater

    Heltid

    9 månader

    På Campus

    Engelsk

    LLM-programmet är utformat för att introducera internationellt utbildade advokater till det amerikanska rättssystemet samtidigt som varje student får möjlighet att utforma en studie på UC Law som bäst utvecklar sin professionella agenda. Studenter som slutför programmet kan bättre representera amerikanska kunder och mer förberedda för förhandlingar och tvister med amerikanska partier. Du väljer ditt fokusområde!

    • New York, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Detta program ger studenterna möjlighet att utveckla en läroplan i den amerikanska lagstiftningen ämnen som passar deras särskilda behov och intressen. Denna examen är avsedd för studenter som har fått sin primära juridisk utbildning i lag länder civila och som planerar att återvända till sina hemländer inom några år efter mottagandet av LLM examen.

    • Cleveland, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Detta program är för studenter intresserade av amerikansk och internationell rätt som hoppas kunna förbättra sin juridiska forskning, skrivning och analytiska färdigheter. Detta är den bästa graden för att förbereda sig för en amerikansk advokatprövning. Studenter kan också få ett koncentrationsintyg inom det ämnesområde de väljer.

    • Oklahoma, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Det Jur kand i American Law utrikes Utexaminerade program består av en fullständig studiekurs under två terminer. För att möta behoven hos den internationella LLM student, College of Law erbjuder specialiserade kurser i USA juridisk utbildning och amerikansk juridisk skrivande, analys av och metoder för den utländska advokaten.

    • Chapel Hill, Amerikas förenta stater

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Det ettåriga LL.M. (Master of Laws) grad är för utländska advokater som redan har tjänat grundskolans examen från universitet i sina hemländer. Programmet erbjuder internationella jurister möjlighet att utveckla behärskning av viktiga områden av amerikansk lag vid ett av landets främsta lag skolor.