Filter
Juristexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför masterprogram i juridik i Arbetsrätt

En LLM Arbetsrätt grad är en avancerad juristexamen med specialiserad inriktning på studiet av arbete och sysselsättning. LLM Labour Law är en mer specialiserad juristexamen och kan bara läsas efter att först få en professionell juristexamen. Det finns utmärkta akademiska institutioner som erbjuder förstklassiga LLM Arbetsrätt program.

En vanlig fördel med LLM arbetsrätt grad är förmågan att betecknas som en specialitet advokat, vilket möjliggör en mer specialiserat område av praxis och mer exklusiva kundkrets. LLM Arbetsrätt program är också bra för dem som vill driva lag som en undervisning karriär och kommer att bidra till att skapa en väg mot detta mål. De LLM Arbetsrätt programmen ofta behandlas ur ett lokalt och internationellt perspektiv. LLM Arbetsrätt program ger en unik möjlighet att lära sig teori och praktisk tillämpning av arbetsrättsliga begrepp och metoder.

Bläddra igenom de program nedan för att läsa mer och för att hitta den utsträckning som hjälper dig att nå dina professionella mål!

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Arbetsrätt

University of Johannesburg

LLM i arbetsrätt (ett år på heltid eller två års deltidsstudier) ger studenterna en möjlighet att utveckla sina intellektuella och teoretiska kompetens på avancerad nivå ... [+]

Den LLM i arbetsrätt (Ett år på heltid eller två års deltidsstudier) ger studenterna en möjlighet att utveckla sina intellektuella och teoretiska kompetens på avancerad nivå och för att stärka sin förmåga att förstå arbetsrätten från en synpunkt av kritisk analys av de grundläggande principerna .

Moduler

LLM i arbetsrätten består av följande obligatoriska moment:

NAMN MODUL KODA TYP Allmänna principer och Individuell arbetsrätt GPI9X0C eller GPI9X1C Kurs Public Law, folkrätt och Komparativ rätt Relevance PIC9X1C eller PIC9X0C Kurs Kollektiv arbetsrätt och Tvistlösning CLD9X0C eller CLD9X1C Kurs Labour Law Masters smä... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska