Filter
Juristexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför masterprogram i juridik i Arbetsrättstudier

Innan du ansöker om en jurist, måste studenterna redan ha tjänat en professionell jurist grad, grundutbildning eller en grundutbildning i ett relaterat ämne. En LLM fokuserar på en viss juridik och kan ta ett år att slutföra.

Vad är en LLM i Labour Law Studies? Arbetsrätten ser på den roll arbetsmarknaden, arbetsförhållandena och socialpolitiken spelar för arbetstagare och företag. Många program är utformade för att titta på arbetslagar från ett internationellt perspektiv, men vissa kan fokusera på nationella frågor. Studenter kan förvänta sig att se vissa kurser i hela läroplanen, inklusive allmänna arbetsprinciper, kollektiv arbetsrätt och tvistlösning, offentlig rätt, jämförande lag relevans och individuell arbetsrätt. Kursplanen kan också innehålla avhandlingar, föreläsningar och projekt.

Denna utbildning förbereder eleverna att analysera de grundläggande principerna i arbetsrätten. Deltagarna kan också få möjlighet att förbättra sina förhandlingar, kritiska tänkande och tidshanteringsförmåga. Med denna kunskap och färdighet kan eleverna kunna tjäna högre lön eller få snabbare kampanjer.

Kostnaden för en LLM kan variera beroende på skolan och landet skolan är i. Även programtyp och längd kan spela en roll i hur mycket en student måste betala. För att få en uppskattning måste sökande kontakta universitet direkt.

Kandidater med en LLM i Labour Law Studies kan ansluta sig till arbetskraften i internationella företag, fackföreningar, arbetsgivarorganisationer, konsultfirmor, advokatbyråer, statliga organisationer eller universitet. Den exakta karriären kan variera från student till student. Vissa forskare har gått på att bli arbetsjurist, fackliga konsulter, medlare, diskrimineringsrådgivare, arbetslagstiftare, domare, professorer och tjänstemän vid arbetsavdelningen.

Studenter över hela världen kan ha möjlighet att ta en LLM i labor law studies. Många universitet erbjuder online och på campus kurser. För att få specifik information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Arbetsrättstudier

University of Johannesburg

LLM i arbetsrätt (ett år på heltid eller två års deltidsstudier) ger studenterna en möjlighet att utveckla sina intellektuella och teoretiska kompetens på avancerad nivå ... [+]

Den LLM i arbetsrätt (Ett år på heltid eller två års deltidsstudier) ger studenterna en möjlighet att utveckla sina intellektuella och teoretiska kompetens på avancerad nivå och för att stärka sin förmåga att förstå arbetsrätten från en synpunkt av kritisk analys av de grundläggande principerna .

Moduler

LLM i arbetsrätten består av följande obligatoriska moment:

NAMN MODUL KODA TYP Allmänna principer och Individuell arbetsrätt GPI9X0C eller GPI9X1C Kurs Public Law, folkrätt och Komparativ rätt Relevance PIC9X1C eller PIC9X0C Kurs Kollektiv arbetsrätt och Tvistlösning CLD9X0C eller CLD9X1C Kurs Labour Law Masters smä... [-]
Sydafrika Johannesburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska