LLM-program i Asiatisk lagstiftning

Jämför 3 masterprogram i juridik i Asiatisk lagstiftning

LLM, även känd som jurist, är ett forskarutbildningsprogram för studenter som har fullgjort en kandidatexamen och önskar utöva studier inom juridikområdet. Programmet kan skräddarsys efter studentens önskemål och kan fokusera på ett visst rättsområde.

Vad är en LLM i asiatisk lag? Detta program erbjuds oftast att exponera studenter för ett brett spektrum av juridiska problem som är relevanta för den asiatiska teatern. Lärande underlättas ofta av erfarna lärare i klassrummet och seminarieinställningarna, med studier, föreläsningar och forskning. Forskare i programmet deltar vanligtvis i diskussioner, forskningshandlingar och presentationer, och de kan uppleva lite fältarbete. Typiska klasser inkluderar ofta fusioner och förvärv, internationell affärsrätt och regler som är specifika för ett visst land eller en stad.

En lärare som slutför detta program utvecklar ofta avancerad forskning, vilket möjliggör en omfattande undersökning av ämnen i personligt och professionellt liv. Kandidater kan också lära sig att analysera regelverk och förstå kulturella konflikter inom länderna, kunskaper som kan hjälpa till med karriärutveckling.

Kostnaden för detta program är baserat på undervisnings-, ansöknings- och registreringsavgifter, ekonomiskt stöd och andra kostnader. Framtida studenter ska kontakta varje skola för att bättre förstå de totala utgifterna.

Kandidater med en LLM i asiatisk lag kan leta efter karriärer över det juridiska spektrumet i internationell rätt och ekonomi. De kan anställas av stora och små företag som hanterar internationella frågor i den asiatiska regionen. Andra möjliga arbetsgivare inkluderar akademiska institutioner, myndigheter, icke-statliga organisationer och advokatbyråer. Ställningar som kan vara tillgängliga för kandidater är jurister, juridiska analytiker, instruktörer av etniska studier, forskningsspecialister och verkställande direktörer.

Detta program erbjuds i flera länder av olika universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

LLM (tillämpad lag) i malaysisk rättspraxis

The College of Law
Online Heltid Deltid November 2018 Malaysia Kuala Lumpur

Juridiska juristen (Malaysian Legal Practice) är utformad för att tillgodose de malaysiska juristernas behov för högre nivå, praktikbaserad kompetensförvärv inom en rad specialiserade områden. [+]

LLM (APPLIED LAW) MALAYSIAN JURIDISK PRAKTIK

Juridiska juristen (Malaysian Legal Practice) är utformad för att tillgodose de malaysiska juristernas behov för högre nivå, praktikbaserad kompetensförvärv inom en rad specialiserade områden.

Den har utvecklats av The College of Law i samarbete med Bar Council Malaysia.

VARFÖR MASKINER AV ANVÄNDAD LAG?

Vår erfarenhet i Australien har visat att både arbetsgivare och studenter söker en mer akademisk studie i form av verklig juridisk utbildning snarare än en teoretisk inriktning. Att kunna tillämpa det du lärde dig idag, imorgon innebär att din investering lönar sig omedelbart.

När du genomför vårt tillämpade lag LLM-programmet kommer du att utföra praktikbaserade uppgifter och bedömningar, inte skriva uppsatser och göra tentor.... [-]


LL.M. i kinesisk lag

Renmin University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Kina Beijing

Med Kinas snabba ekonomiska tillväxt och stigande internationell prestige har kinesisk lag blivit en viktig kunskapskälla och ett värdefullt instrument för internationella studenter och jurister som har affärskulturella, akademiska eller politiska förbindelser med Kina. [+]

Programbeskrivning Med Kinas snabba ekonomiska tillväxt och stigande internationell prestige har kinesisk lag blivit en viktig kunskapskälla och ett värdefullt instrument för internationella studenter och jurister som har affärskulturella, akademiska eller politiska förbindelser med Kina. Renmin Law School skapade LL.M. program i kinesisk lag för att möta det internationella samfundets behov och hjälpa dem att få en inblick i kinesisk lag från en förstklassig rättslig institution i Kina. Jur I kinesisk lag är ett tvåårigt engelskspråkigt utbildningsprogram undervisat på engelska som erbjuds av Renmin Law School. Detta program ger ett ovärderligt tillfälle för en utvald grupp studenter och yrkesverksamma med minst en kandidatexamen, för att bredda och fördjupa sin kunskap och förståelse av kinesisk lag och kinesisk rättspraxis. Programmet är intresserat av att locka intellektuellt nyfiken och tankeväckande kandidater från olika rättssystem och bakgrunder och med olika karriärplaner. Behörighet Icke-kinesiska sökande erhållit kandidatexamen eller högre, med företräde för jurymedlemmar. Sista Ansökningsperioden: Varje 10 oktober till 10 maj. Inträdesförfarande ... [-]

LL.M. (lagmästare) i kinesisk lag

KoGuan Law School of Shanghai Jiao Tong University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Kina Shanghai

LL.M. (Master of Laws) Program i kinesisk lag är ett utexaminerat lagprogram som erbjuds av KoGuan Law School of Shanghai Jiao Tong University, en av de äldsta [+]

LL.M. (Master of Laws) Program i kinesisk lag är ett utexaminerat lagprogram som erbjuds av KoGuan Law School of Shanghai Jiao Tong University, ett av de äldsta och mest prestigefyllda universitet i Kina. Programmet fokuserar på kinesisk civil och handelsrätt och erbjuder utländska jurister och jurister ett utmärkt tillfälle att studera kinesisk lag och juridisk process och engagera sig i kinesisk och jämförande lagforskning.

Det tvååriga programmet liknar Master of Laws-programmet som erbjuds kinesiska studenter och innehåller ett års skolplan och ett års självständig forskning och avhandling. Alla LL.M. kurser undervisas på engelska och skräddarsys speciellt för internationella studenter. Kurserna lärs inte bara av vår vanliga fakultet utan också av experter från offentlig och privat praktik. En akademisk rådgivare kommer att tilldelas varje elev att övervaka sin forskning och LL.M. avhandlingar. Vi uppmuntrar studenter att skriva publicerande avhandling.... [-]