28 LLM Program i Asien for 2024

LLM Program i Asien for 2024Filter
    • Shenzhen, Kina

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    STL: s LL.M. Programmet kombinerar kurser i gränsöverskridande lag från många juridiska traditioner för att förbereda studenterna för global praxis med motstridiga juridiska traditioner, komplexa transnationella affärstransaktioner och tvistlösning. Medarbetare med de bästa multinationella forskarna, fokuserar STL på fördjupande, interaktiv klassrumsinstruktion och utbildning i kritiskt tänkande.

    • Jerusalem, Israel

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    LL.M. i mänskliga rättigheter och internationell rätt erbjuds genom hebreiska universitetets Rothberg International School (RIS) i samarbete med juridiska fakulteten, som länge anses vara den mest prestigefyllda juridikskolan i landet. Detta program är inriktat på studenter som har avslutat en juridisk examen och är intresserade av karriärer inom juridik, akademi och statliga och icke-statliga sektorer.

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    LLM-lagen är utformad för att fördjupa och bredda elevernas kunskap om lagen som ett akademiskt ämne genom att ge studenterna en systematisk förståelse av juridiska processer, metoder och begrepp; av det sociala och politiska sammanhang där rättsliga processer äger rum; och lämpliga teoretiska uppfattningar om lag.

    • Shanghai, Kina

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    LL.M. (Master of Laws) -program i kinesisk rätt är ett doktorandprogram som erbjuds av KoGuan School of Law Shanghai Jiao Tong University, ett av de äldsta och mest prestigefyllda universiteten i Kina. Programmet har fokus på kinesisk civil- och handelsrätt och erbjuder utländska advokatstudenter och juridiska yrkesmän en utmärkt möjlighet att studera kinesisk rätt och juridiska processer och bedriva kinesisk och jämförande lagforskning.

    • Singapore, Singapore

    Heltid, Deltid

    9 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    LL.M. (Legum Magister) International Business Law är ett heltidsprogram i Singapore som är öppet för alla och kan genomföras inom 9 månader (oktoberintag) eller 12 månader (januariintag). För kandidater från Paris Bar School (EFB) finns det ett speciellt partnerskap som gör det möjligt för dem att slutföra LL.M. på bara 6 månader, men bara om de anmäler sig till januariintaget och uppfyller specifika villkor.

    • Hamburg, Tyskland
    • Ghent, Belgien
    • + 7 more

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna europeiska Master i juridik och ekonomi (EMLE) Programmet erbjuder en unik möjlighet för tvärvetenskapliga studier av juridik och ekonomi vid två eller tre europeiska och icke-europeiska universitet. Det kommer att finnas en gemensam LL.M. examen från universiteten i Hamburg, Gent och Rotterdam och alla andra partneruniversiteter kommer att tilldela en ytterligare magisterexamen (LL.M./Ma / M.Sc.).

    • Sydney, Australien
    • Moore Park, Australien
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna kurs ger studenterna möjlighet att bygga specialist juridiska färdigheter inom sitt yrkesutövningsområde, samt teoretiska och praktiska forskningsmöjligheter när de relaterar till studiet av lagen.

    • Surabaya, Indonesien

    Heltid

    2 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Målet med UNAIRs masterprogram i juridik är att producera professionella jurister med enastående juridisk kompetens och moraliskt värde. Detta är i linje med Universitas Airlanggas motto: "Excellens med moral. Huvudämnena inkluderar: Affärsrätt (med en koncentration på allmänna affärer eller islamiska affärer), domstolsprövning, regeringsrätt och internationell rätt.

    • Warsaw, Polen
    • Shanghai, Kina
    • + 1 more

    Deltid

    1 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Fem institutioner organiserar LL.M. i gränsöverskridande handelspraxis. Center for International Legal Studies (Salzburg, Österrike) har mer än 5000 advokatmedlemmar över hela världen. Juridiska fakulteten vid Lazarski University (Warszawa, Polen) har rankat första bland polska högskolestudier de senaste sju åren. Eötvös Loránd Universitet (Budapest, Ungern) grundades 1635, rankas som den ledande juridiska fakulteten i Ungern. Centrum för finansiell lag och politik vid Lixin University är baserad i Shanghai, Kina, Boston University School of Law (Boston, Massachusetts) grundades 1872 och rankas i topp 25 av mer än 200 lagstadier ackrediterade av American Bar Association.

    • Bangkok, Thailand

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    The LL.M. Business Law (International) Program is the first international graduate law program to be offered in Thailand and has since produced a number of outstanding graduates currently pursuing unique legal careers in T­­­­­hailand and other ASEAN countries. Prospective students to the LL.M. Business Law (International) Program include Thai and foreign legal practitioners, graduate students, and exchange students. One of the most distinctive aspects of the LL.M. Business Law (International) Program is the active participation by our two partner universities, as well as our collaborative efforts in accommodating visiting professors from each partner university teaching selected law courses and broadening opportunities for students to participate in an exchange program among leading international universities.

    • Osaka, Japan

    På Campus

    Vår forskarskola har två utbildningskurser. En för studenter som vill öka sin förmåga att analysera juridiska och politiska problem (akademisk kurs), och en för dem som vill utöva juridik i framtiden (juristskola). I den akademiska kursen deltar studenterna vanligtvis i forskningsarbete kring ett specifikt tema och förbättrar därigenom deras förmåga till juridisk och politisk analys. Utbildningen utförs på grundval av tre elever per lärare. Lagskolekursen ger studenterna en högre kunskapsnivå och färdigheter som krävs för praktiserande advokater. För detta ändamål har vi, förutom många professorer med långa akademiska karriärer, professorer som utövar juridik och tillhandahåller yrkesutbildning på advokatkontor.

    • Shibuya City, Japan

    På Campus

    Institutionen för privaträtt täcker ett brett spektrum av områden, från grundläggande för juridisk teori inom och utanför Japan till den senaste utvecklingen inom specialistområden, och är utformad för att vårda juridiska specialister med förmåga att arbeta i hjärtat av framtida samhälle, t.ex. : forskare med superlativ forskningskapacitet; tjänstemän som kan bidra till det internationella samhället; företagsrättsspecialister med förmåga att lösa tvister snabbt och effektivt; akademiker med en omfattande grund i juridisk teori som vill fortsätta till Law School; och mycket erfarna och flitiga internationella specialistjurister. På institutionen ger vi allmän undervisning i breda teman genom seminarier som leds av fakultetsmedlemmar som är specialiserade på juridik, samt personlig instruktion till varje doktorand om hur man bedriver forskning baserat på ett visst forskningstema. Ungefär 50 föreläsningar hålls i samband med forskning vid seminarier som kallas "General Seminar on Private Law", där flera fakultetsmedlemmar föreläser om aktuella teman (inklusive besökande fakulteter från utlandet) i ett omnibusformat. Baserat på den kunskap som lärt sig där, bedriver studenterna forskning om domstolens prejudikat och lärs hur man skriver en avhandling i seminariet "Research Methodology", som främst fokuserar på forskningsmetoder för referenser från Japan, Storbritannien, USA, Frankrike, Tyskland och Asien, liksom kommentarer om att skriva akademiska uppsatser. Därefter tillhandahåller fakultetsmedlemmar forskningsinstruktioner till studenter och hjälper dem att slutföra sina avhandlingar.

    • Kazo, Japan

    På Campus

    I magisterprogrammet för Graduate School of Law är examen att anmäla sig under en viss tidsperiod, ta kurser som fastställts av Graduate School i linje med utbildningens filosofi och syfte och förvärva standardantal poäng. Det är ett krav för tilldelning. Dessutom måste magisteruppsatsen kunna förvärva fördjupad akademisk kunskap ur ett brett perspektiv och visa de avancerade förmågor som krävs för forskningsförmåga inom studieområdet eller yrken som kräver en hög grad av specialisering. Ämnesforskningen måste kunna förvärva ett brett spektrum av akademisk kunskap och visa de avancerade förmågor som krävs för forskningsförmåga inom studier eller yrken som kräver en hög grad av specialisering. Det är viktigt att klara granskningen av resultaten och slutprovet.

    • Batam, Indonesien

    På Campus

    Engelsk

    Master of Law-programmet i Universitas Internasional Batam (MH-UIB) är ett av programmen som syftar till att utveckla mänskliga resurser inom rättsområdet i Indonesien i allmänhet och Kepulauan Riau-provinsen i synnerhet. Detta program ger pålitliga och kvalificerade yrkesverksamma som är kompetenta i teoretisk kunskap och praktiska färdigheter.

    • Sha Tin, Hongkong

    På Campus

    Engelsk

    Gemensam lag är ett dynamiskt och spännande rättssystem som förenar miljontals människor världen över i så olika kulturer som Hongkong, Singapore, England, Australien, Nya Zeeland, Kanada, Indien och över hela USA.