Filter
Juristexamen
Australien Australian Capital Territory Canberra Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära LLM-programmen i Canberra Australien 2019

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

Studenter som bedriver en LLM (Master of Law) tillbringar ett till två år studerat ett visst rättsområde. Deras avancerad utbildning förbereder dem att arbeta med inriktningar som internationell rätt eller skatterätt.

Australien är en ö land och kontinent på södra halvklotet, i SW Pacific, en medlemsstat i Samväldet.

Sök bland studieprogram i juridik i Canberra i Australien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Australien
Australian Capital Territory
Canberra
Studietyp
Tempo
Australian National University (ANU) - Law

Öppna för juridiska och icke-juridiska kandidater, är ANU Master of Laws (LLM) idealisk för dem som vill få avancerad juridisk kunskap och specialkunskaper i sitt utvalda ... [+]

Programbeskrivning

Förduga din karriär med en jurist (LLM) från en av världens ledande juridiska skolor.

ANU är Australiens högst rankade universitet och ANU Law School rankas som nummer 12 i världen för studier av lag (QS World Rankings efter ämne 2018).

ANU LLM är en avancerad forskarutbildning som är utformad för att utrusta praktiserande jurister, ambitiösa yrkesverksamma och nyutexaminerade med specialistkunskap och kunskaper.

Öppet för både lag och jurister, är detta forskarutbildning idealiskt för dem som vill fördjupa sin kunskap inom ett specifikt juridiskt område, de som planerar att gå in i ett nytt område för praktik eller de för vilka en kunskap om lag skulle vara fördelaktigt i sin karriär, inklusive offentliga policys, regulatorer och chefer.... [-]

Australien Canberra
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska