Filter
Juristexamen
Chile Santiago Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla LLM-program i Bolagsrätt 2019 in Santiago i Chile

Den LLM eller Master of Laws är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. LLM-program är vanligtvis öppna för dem som först har fått en examen i juridik.

Chile är en växt som både en studie utomlands och destination. Chile har blivit en viktig destination för studenter från hela världen som vill fortsätta eller bygga på utbildningen.

I Santiago, kan man välja favorit utbildning eller specialiserade på ett visst område i många, forskningsinstitut, högskolor och universitet som finns. En av de största universiteten i Chile, Universidad de Chile, ligger här, liksom den berömda Universidad de Santiago de Chile, som har förändrat människors 's liv när det gäller utbildning.

Be om information Masterprogram i juridik i Bolagsrätt in Santiago i Chile 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Bolagsrätt, Santiago

Universidad Central Chile

Mästarens yrkesutbildning i företagsrätt från Central University of Chile berikas av akademikernas bidrag (som) med enastående erfarenhet inom juridik, utbildning och for ... [+]

Allmän beskrivning

Mästarens yrkesutbildning i företagsrätt från Central University of Chile berikas av akademikernas bidrag (som) med enastående erfarenhet inom juridik, utbildning och forskning.

Denna yrkesverksamma inom rättsområdet har innehav av en bred och aktuell kunskap inom bolagsrätten, att kunna förvärva en konkurrenskraftig profil inom regelverket som reglerar näringsverksamheten. Det är också i stånd att studera och analysera på ett kritiskt och djupgående sätt en uppsättning omfattande och aktuell kunskap inom skatte- och skatterätten. Den har också förmåga att studera och förstå den ekonomiska rättsordningen från ett nationellt och internationellt perspektiv.... [-]

Chile Santiago
Februari 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska