LAWSTUDIES

Sök bland LLM-program i Bolagsrätt på internet i Lincoln, Storbritannien 2020/2021

JK Programmen varierar i längd, värde och kvantitet. Den ordinarie programmet är ett år av heltid artikeln eller två till tre år för deltidsstudier. Studenter tar ofta sina kurser för att antingen specialisera sig inom ett visst område, till exempel internationell rätt, eller skapa ett eget studieprogram som passar deras personliga intressen eller yrkesmässiga behov.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Lincoln är en stad i England med en befolkning på mindre än 100 tusen, med en tredjedel är högskolestuderande. Tidigaste ursprung Lincoln befinns vara från järnåldern, omkring 1: a århundradet f.Kr. medan de viktigaste lämningarna är från romartiden.

Be om information Masterexamina i juridik i Bolagsrätt på internet i Lincoln i Storbritannien 2020/2021

2 Resultat i Bolagsrätt, Lincoln Filter

Magister i internationell företags- och handelsrätt

University of Lincoln
LLM
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

LLM International Corporate Law och Commercial Law är utformad för jurister och yrkesverksamma som vill utveckla den specialistliga juridiska kompetensen som krävs i dagens gl ...

Läs mer

Magister i internationell företags- och handelsrätt

University of Lincoln
LLM
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Detta program gör det möjligt för studenter att utveckla en fördjupad kunskap om lagar och regler som styr företags- och kommersiella aktiviteter över nationella gränser. Det ...

Läs mer