Filter
Juristexamen
Sydamerika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla LLM-program i Bolagsrätt Sydamerika 2019

LLM är latin för Legum Magister, innebärandes juris. Vår Master of Laws (jur kand) Program i amerikansk lag är ett ettårigt traineeprogram. Utländska jurister som genomför programmet tilldelas graden "JK i amerikansk lag."

Spänner många länder och öregioner är Sydamerika hem för många spansktalande länder. Här kan eleverna bokstavligen gå igenom historien på väg till klassen och insupa kulturen av forntida samhällen. 

Se alla LLM-program i Bolagsrätt Sydamerika 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Bolagsrätt, Sydamerika

Universidad Central Chile

Mästarens yrkesutbildning i företagsrätt från Central University of Chile berikas av akademikernas bidrag (som) med enastående erfarenhet inom juridik, utbildning och for ... [+]

Allmän beskrivning

Mästarens yrkesutbildning i företagsrätt från Central University of Chile berikas av akademikernas bidrag (som) med enastående erfarenhet inom juridik, utbildning och forskning.

Denna yrkesverksamma inom rättsområdet har innehav av en bred och aktuell kunskap inom bolagsrätten, att kunna förvärva en konkurrenskraftig profil inom regelverket som reglerar näringsverksamheten. Det är också i stånd att studera och analysera på ett kritiskt och djupgående sätt en uppsättning omfattande och aktuell kunskap inom skatte- och skatterätten. Den har också förmåga att studera och förstå den ekonomiska rättsordningen från ett nationellt och internationellt perspektiv.... [-]

Chile Santiago
Februari 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska