LAWSTUDIES.SE

Jämför 17 masterprogram i juridik i Bolagsrätt

En jurist, eller LLM, är typiskt en ettårig grad eftersträvas av studenter som söker avancerad certifiering inom juridikområdet. Beroende på institutionen kan eleverna vara skyldiga att slutföra en avhandling innan examen.

Vad är en LLM i bolagsrätt? När det gäller övning och reglering av verksamheten har bolagsrättens läroplaner ofta ett rikt urval av finansieringskurser och intensiva juridiska studier. Gemensamma studier omfattar fusioner och förvärv, gränsöverskridande transaktioner, riskkapital, bokföring och skattelagstiftning. De flesta, men inte alla, program har en internationell komponent och eleverna kan ha möjlighet att specialisera sig inom områden som bank-, transaktions- eller investeringslag.

Unikt tränade i både affär och juridik kan studenterna få många färdigheter för att hjälpa dem att utveckla både professionellt och personligt. Utöver deras avancerade förståelse av ekonomisk politik visar utexaminerade ofta överlägsna förhandlingar och resonemang.

Avgifter som förknippas med att driva en LLM i bolagsrätt kan fluktuera kraftigt mellan program. Ofta är det bästa sättet att mäta dina potentiella kostnader att nå ut till programkoordinatorer för mer information.

Företagen expanderar regelbundet sin räckvidd utöver sina nationella gränser och därigenom skapar ett rikt utbud av möjligheter för företagsjuristspecialister. Medan man oftast funnit att arbeta inom större företag som juridisk rådgivare, riskhanteringsspecialister och företagsstrategianalytiker finns det många andra lagar som är tillgängliga för akademiker. Fastighets-, konsulttjänster och privata företag är andra populära arbetsområden för yrkesutbildade företagare, där de kan låna sin avancerade affärsverksamhet och juridisk expertis för att underlätta känsliga gränsöverskridande transaktioner.

Ofta inriktad på internationellt lärande finns program för en LLM i företagsrätt från många olika länder i världen och kan ge dig möjlighet att slutföra din utbildning genom en virtuell miljö. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

17 Resultat i Bolagsrätt Filter

LL.M. I bolags- och värdepappersrätten

The Catholic University of America - Columbus School of Law
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 36 månader September 2019 Amerikas förenta stater Washington + 1 fler

The Master of Laws (jur kand) är ett avancerat program för rättslig studie som är anpassad till behoven hos den enskilde studenten. LL.M. kandidater, mentor av expert fakultet, planerar en utbildning i en av följande koncentrationer: Law and Technology, värdepapperslagen, eller jämförande och internationell lag.

LLM i bolagsrätt och finans

Western Michigan University, Cooley Law School
Campusstudier Internet Heltid Deltid Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Lansing + 1 fler

Den WMU-Cooley Law Graduate Program i bolagsrätt och finans ger studenterna en möjlighet att lösa utmanande, verkliga affärsproblem med vägledning från vår fakultet aktivt praktiserande tvister och affärsjuridiska yrkesverksamma transaktions.

LLM Corporate and Insolvency Law

Nottingham Trent University - Nottingham Law School
Campusstudier Internet Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 2 fler

Företags- och insolvenslagstiftningen är inriktad på företagsorganisationer och lagar som det hänför sig till dem. Kursen har utformats som svar på den snabba tillväxten i bolagsrättens utveckling i Storbritannien och Europa, och för att möta de juridiska yrkets behov inom detta område ...

LLM in Corporate Law

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Februari 2020 Sydafrika Johannesburg + 1 fler

LLM i Corporate Finance Law

University of Westminster
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien London

Kunskap om företagsfinansieringslagstiftning är avgörande för advokater, bankirer och finansiärer som är angelägna om att utveckla yrkeskunskaper i företagsfinansiering, affärsstrukturer och transaktionshantering. Kursen ger en förbättrad kvalifikation för yrkesverksamma som arbetar eller planerar att arbeta i en tekniskt krävande och dynamisk global industri.

Företags

University of Dundee - School of Social Sciences
Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Storbritannien Dundee

LLM Corporate

Magister i internationell företags- och handelsrätt

University of Lincoln
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Augusti 2019 Storbritannien Boston + 1 fler

LLM International Corporate Law och Commercial Law är utformad för jurister och yrkesverksamma som vill utveckla den specialistliga juridiska kompetensen som krävs i dagens globala ekonomi.

LLM i bolagsrätt

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Edinburgh + 1 fler

Detta innovativa program syftar till att överskrida ett smalt fokus på lagaregler och ställa studier av bolagsrätt i en bredare tvärvetenskaplig och jämförande ram. Portföljen av kurser som erbjuds på programmet ger dig möjlighet att förvärva djupgående kunskaper om juridiska, ekonomiska, finansiella och jämförande frågor som täcker hela företagets livscykel.

LLM i International Corporate Governance, Financial Regulation och Economic Law

University of London, School of Advanced Study
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader September 2019 Storbritannien London + 1 fler

Detta innovativa program bygger på forskningsekonomiska institutet för avancerad juridikstudier i bolagsrätt, bolagsstyrning, internationell ekonomisk rätt, ekonomisk lagstiftning och finansrätt.

LLM kommersiella och bolagsrätt

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam
Campusstudier Heltid 12 månader Kontakt Skolan Nederländerna Rotterdam

På grund av den unika kombinationen av två länder, ger både internationell bolagsrätt och handelsrätt, master Commercial & bolagsrätt en omfattande översikt av företagets rättsliga området.

LL.M. Mergers & Acquisitions and Corporate Law

University Of Zurich - Faculty of Law
Campusstudier Deltid 4 terminer Öppen antagning Schweiz Zürich

LL.M. fusioner och förvärv och bolagsrätt

Online: Internationellt företag

King's College London Online
Internet Deltid 2 - 4 år September 2019 Storbritannien London

Utveckla din globala juridiska karriär med en online LLM från The Dickson Poon School of Law, en av världens ledande juridiska skolor. 100% online internationellt företag

LLM Corporate Governance Grad: ICSA - deltid

The University of Law Postgraduate Programmes
Internet Deltid 24 månader September 2019 Storbritannien UK Online

Vår LLM Corporate Governance Grad: ICSA är ett ICSA-validerat forskarutbildningsprogram som täcker samma innehåll som det ICSA-kvalificerade programmet. Studerande som lyckats slutföra denna masters pris är också berättigade att få Grad: ICSA status.

LLM Corporate Governance Grad: ICSA - Heltid

The University of Law Postgraduate Programmes
Campusstudier Internet Heltid 12 månader September 2019 Storbritannien Bristol Manchester London UK Online + 4 fler

Vår LLM Corporate Governance Grad: ICSA är ett ICSA-validerat forskarutbildningsprogram som täcker samma innehåll som det ICSA-kvalificerade programmet. Studerande som lyckats slutföra denna masters pris är också berättigade att få Grad: ICSA status.

LLM International Corporate Governance - Heltid

The University of Law Postgraduate Programmes
Campusstudier Internet Heltid 12 månader September 2019 Storbritannien Bristol London UK Online + 3 fler

Våra LLMs från vår nya master i juridiska programpaket är utformade för jurister som vill utforska den praktiska tillämpningen av ett visst specialområde av lagen. Studera ansikte mot ansikte eller online.