LAWSTUDIES

Se de 2 mest populära LLM-programmen i Brasilien 2021

En LLM, vilket står för Legum Magister är en avancerad juristexamen tillgängliga för studenter från grundutbildningen rätt program, till exempel LLB-program. Även en LLM inte nödvändigtvis krävs för att öva lag i Brasilien, många jurister väljer att gå vidare för att uppnå denna avancerade examen, eftersom det ger möjlighet att fokusera på ett visst område av intresse. LLM studenter vid universitet i Brasilien finner också att de kan utöka sina professionella nätverk, både inom landet och utomlands, genom att fortsätta sin utbildning.

Vanligtvis bestående av en blandning av kurser, forskning, praktiska studier och en master 's avhandling, LLM program vid akademiska institutioner i Brasilien typiskt senaste ett till två år. Inom den specialiserade rättsområde som skall fokuseras på i ett visst program, LLM eleverna har frihet att välja de forskningsområden som intresserar dem när de skriver sin avhandling.

Du kan begära mer information som ska skickas till dig om någon LLM program direkt från en skola av intresse i Brasilien på bara en minut med vår praktiska webbformulär. För att veta mer om hur du kan ansöka om en LLM program vid ett universitet i Brasilien, scrolla ner och klicka för att läsa mer.

sökresultat funna Filter

Mästare i konstitutionell rätt och administrativ

Grupo Tiradentes
LLM
Mar 2021
<
Heltid
<
374 timmar
Portuguese (Brazil)
Campusstudier

En av de mest slående i lagen av socialdemokratiska staten är överhöghet i konstitutionen. Som ett resultat, teorin om skapelsen lär att den så kallade konstitutionella blocke ...

Läs mer

Mästare i processrätt

Grupo Tiradentes
LLM
Mar 2021
<
Heltid
<
374 timmar
Portuguese (Brazil)
Campusstudier

Behovet av praktiska förbättringar och förvärv av nya teoretiska kunskaper köra och visa jurister vikten av fortbildning i dess olika former, särskilt med ikraftträdande år 20 ...

Läs mer