LAWSTUDIES.SE

De mest populära LLM-programmen in Yaounde Kamerun 2019/2020

JK Programmen varierar i längd, värde och kvantitet. Den ordinarie programmet är ett år av heltid artikeln eller två till tre år för deltidsstudier. Studenter tar ofta sina kurser för att antingen specialisera sig inom ett visst område, till exempel internationell rätt, eller skapa ett eget studieprogram som passar deras personliga intressen eller yrkesmässiga behov.

De som har en yrkesexamen i juridik kan bedriva en avancerad akademisk examen i Masters of Law, som förkortas som LLM. För att gå kursen måste du ha ett första juristexamen samt omfattande erfarenhet från fältet. Det erbjuds i en rad länder från hela världen.

Den västafrikanska landet Kamerun har en snabbt växande system för högre utbildning. Högskolor och universitet var få till antalet tills nyligen, men många nya skolor som erbjuder en mängd nya akademiska program har i hög grad diversifierad alternativ för studenter i det här landet.

Antingen du föredrar franska eller engelska för att kommunicera, har högre läroanstalter i denna stad försökt att införliva dessa språk i deras läroplan. Därför kan studenter registrera sig i systemet de är bekväma att registrera. De viktigaste utbildningsmöjligheter här är University of Yaoundé, och American School of Yaoundé.

Sök bland studieprogram i juridik in Yaounde i Kamerun 2019/2020

sökresultat funna Filter

Masters i tvister och skiljeförfaranden

Catholic University of Central Africa
Campusstudier 2 år September 2019 Kamerun Yaounde

Syftet med denna utbildning är att utbilda advokater i rättstvister och skiljeförfaranden.