LAWSTUDIES.SE

Jämför de mest populära LLM-programmen i Centralamerika och Karibien 2019

En LLM eller en så kallad Master of Laws är en akademisk examen som är populär bland studenter som redan har en grundexamen i juridik och som vill utbilda sig vidare inom ett visst juridiskt ämnesområde. LLM-program är forskningsinriktade och varar vanligtvis i ett år.

De som har en yrkesexamen i juridik kan bedriva en avancerad akademisk examen i Masters of Law, som förkortas som LLM. För att gå kursen måste du ha ett första juristexamen samt omfattande erfarenhet från fältet. Det erbjuds i en rad länder från hela världen.

Centralamerika är den centrala geografiska regionen av Amerika. Det är den sydligaste, isthmian delen av den nordamerikanska kontinenten, som ansluter till Sydamerika på sydost.

Be om information Juridikstudier i Centralamerika och Karibien 2019

sökresultat funna Filter

International Economic Law (LL.M.)

Leuphana University of Luneburg
Campusstudier Heltid 2 år Oktober 2019 Storbritannien Glasgow Tyskland Lüneburg Barbados Bridgetown + 4 fler

Det tvååriga dubbla examensprogrammet fokuserar på internationell ekonomisk rätt och har gemensamt utvecklats av University of Glasgow i Skottland och Leuphana

Master of Laws (LL.M.)

University of Puerto Rico - Río Piedras
Campusstudier Heltid 1 - 2 år Augusti 2019 Puerto Rico San Juan

Master of Laws Program syftar till att utveckla advokater i principerna och förfarandena i rättssystemen i den angloamerikanska traditionen och civilrättsliga traditionen. LL.M. Den är utformad för ett (1) år av studier för att slutföra uppgiften, som kan förlängas med högst två (2) år av välgrundade skäl och består av 24 (24) kontakt timmar.

LL.M / PGDip I Internationell Finans: Lag och Reglering

Truman Bodden Law School
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Oktober 2019 Caymanöarna Cayman Islands Online + 1 fler

Tjänste jurister (LL.M) eller ett doktorsexamen i International Finance i världens femte största finansiella centrum, känt för sin kompetens inom sektorn för finansiella tjänster och dess associerade rättsliga ramar och standarder för internationell överensstämmelse.