Filter
Juristexamen
Colombia Bogotá Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära LLM-programmen in Bogotá Colombia 2019/2020

JK Programmen varierar i längd, värde och kvantitet. Den ordinarie programmet är ett år av heltid artikeln eller två till tre år för deltidsstudier. Studenter tar ofta sina kurser för att antingen specialisera sig inom ett visst område, till exempel internationell rätt, eller skapa ett eget studieprogram som passar deras personliga intressen eller yrkesmässiga behov.

En LLM är en forskarutbildning för juridikstudenter som vill avancerad utbildning och kunskap inom ett visst område. Specialisering områden kan omfatta kommersiella juridik, ekonomi, juridik mänskliga rättigheter, skatterätt och internationell affärsjuridik.

Högre utbildning i Colombia sker i de fem gemensamma internationella språk nämligen engelska, franska, spanska portugisiska och kinesiska. Detta har eliminerat frågan om språkbarriärer i dessa lärosäten bland andra internationella studenter.

Bogota har varierat system för universitet och högskolor. De studenter som kommer eller välja att studera här har ett brett utbud av alternativ på vilka institutioner att förena. Alla institutioner är av hög kvalitet men, det är bara att välja vilken del av staden du vill studera.

Sök bland studieprogram i juridik in Bogotá i Colombia 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Universidad Sergio Arboleda

Den Jur.kand Programmet erbjuder professionella rutan främjar att konsolidera och förvärva kompetens i kunskap och färdigheter som krävs akademisk miljö i ... [+]

Master i lag

Masterprogrammet i lag erbjuder professionella rutan främjar att konsolidera och förvärva kompetens inom kunskaper och färdigheter för närvarande krävs professionell kompetens prestanda i en präglas av integrationsprocesser, regionalisering och globalisering ekonomi akademisk miljö . Det är ett mästerskap som möjliggör fördjupad kunskap om lagen, öppna vägar för att lösa problem, och analysera särskilda situationer disciplinära, tvärvetenskapliga, eller professionell genom assimilation eller anslag av kunskap och skicklighet förvärv för bättre prestanda . Detta ska uppnås genom studie- och simuleringsfall lösa verkliga problem, och analyser av aktuella frågor. Programmet syftar till att stärka aktivt deltagande i undersökningen, som väntas generera lösningar på sociala, statliga och företagsproblem. Akademiker i detta mästare kan fördjupa sin forskning i ett PhD program med en av de utländska universitet som University Sergio Arboleda har utvecklat avtal akademiskt samarbete. Systemet för högre studier (SAE) Sergio Arboleda University kommer enligt de interna reglerna för akademiker och icke-akademiker, godkännande av vissa akademiska poäng redan avslutat i andra forskarutbildningen i lag.... [-]

Colombia Bogotá Santa Marta
Januari 2020
Spansk
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska