Filter
Juristexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 3 masterprogram i juridik i EU-lagstiftning

Civilingenjörsprogram erbjuder värdefulla fördelar. Den avancerade pedagogiska möjligheten tar i allmänhet ett år eller två att slutföra. Programmen tar en närmare titt på områden med juridisk inriktning, vilket ger utbildning för jurister som hoppas kunna dyka vidare i ett eller två koncentrationsområden.

Vad är en LLM i EU-lagstiftning? Detta examen tar en titt på de specifika rättssystemen inom Europeiska unionen. Eleverna kan undersöka materiella och processuella metoder. Kurser kan omfatta ekonomiska, konstitutionella och institutionella lagstiftningar samt administrativ och straffrätt. EU-lagstiftningen tenderar att ersätta lagarna i specifika nationer och når in i alla delar av lagen.

Med deltagande i en LLM i EU-lagstiftningsprogrammet får forskare ofta kompetenser som är användbara i deras personliga liv och yrkesutbildning. Programdeltagare kan till exempel utveckla en förståelse för sina juridiska rättigheter som medborgare i ett visst land och som medborgare i Europeiska unionen.

Det finns ett antal internationella och online-alternativ för inskrivning, och kostnaderna speglar ofta dessa skillnader. Det är rimligt för potentiella studenter att kontakta akademiska institutioner och fråga om kostnader och andra inskrivningsfrågor.

En LLM i EU-lagstiftning ger en introduktion till förväntad yrkesmässig uppfattning i domstolar och rättsliga förfaranden. Kandidater kan hitta karriärmöjligheter i hemlandet eller på internationella placeringar. Arbetsmöjligheterna omfattar typiskt företags- och privaträtt, nationell offentlig tjänst (till exempel tjänsteman eller diplomat), policyanalys, statliga positioner, icke-statliga organisationer och forskning inom akademiska och juridiska områden. Vissa akademiker kan hitta jobb på tillsynsorgan som arbetar med europeiska frågor eller som advokater i gränsöverskridande företag. Andra kan hitta arbete som forskare, presentera på seminarier och konferenser.

Klasser är tillgängliga både online och personligen på universitet och andra institutioner runt om i världen. För att hitta rätt skola för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret. 

Läs mer Läs mindre

3 Resultat i EU-lagstiftning

Universidade da Coruña

Huvudsyftet med Master EU består av kvalificerad utbildning i europeisk administration och förvaltning av EU: s resurser proffs. ... [+]

Introduktion

Den Master i lag: EU-studier (Master EU) undervisas i juridiska fakulteten vid universitetet sedan 1998. Det genomfördes som Master of akademiska-forskare i 2006, genom förordning av undervisningsministeriet för Xunta de Galicia nr. 51/2006 av den 23 mars. Studenter i olika kampanjer har avslutat sina studier med en hög grad av specialisering inom unionsrätten, vilket har möjliggjort en del av dem till en professionell språng på den internationella arenan och arbete i dag i EU: s institutioner Europeiska.

Huvudsyftet med Master EU består av kvalificerad utbildning i europeisk administration och förvaltning av EU: s resurser proffs. Således, vill du svara på den växande efterfrågan på dessa proffs finns på arbetsmarknaden och i synnerhet i de olika lokala, regionala, nationella och EU-myndigheter samt företag och generellt i de ekonomiska och juridiska ämnen som kallas att verka på en inre marknad och en gemensam valuta, som styrs i huvudsak av EU-rätten.... [-]

Spanien A Coruña
September 2019
Spansk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Lille Catholic University - Faculty of Law

LL.M. i internationell ... [+]

LL.M. i internationell

Utbildnings tillgångarMaster 1 är 75% undervisad på engelska.Master 2 är 90% undervisad på engelska.Deltagande i internationella moot domstolar: Master 1 studenter deltar i Vis moot i kommersiell arbitrage, Viena, Österrike; Mästare 2 studenter deltar i konkurrensrätten mordrätt, King's College, London.Interaktiva seminarier med hög intellektuell utbyte mellan professorn och eleverna; Studie baserad på praktisk praktik, där eleverna hjälpte till att tillämpa juridisk teori på en konkret hypotes.Inom Master 2-programmet sker vissa seminarier internt, vilket innebär att de hålls i relevanta institutioner eller advokatbyråer. Exempelvis får studen... [-]
Frankrike Lille
September 2019
Engelska,Franska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ghent University Law School

LLM i Europeiska unionens lag presenterar det bästa av Gent Law Schools kända kompetens inom EU ... [+]

LLM i EU-lagstiftning presenterar det bästa av Gent Law Schools kända kompetens inom EU-rätten för studenter som strävar efter att specialisera sig i EU: s lag och institutioner. Genom en noggrann kombination av obligatoriska kärnkurser och valbara specialkurser får studenterna en allsidig högskoleutbildning inom EU-rätten, samtidigt som man behåller frihet att fokusera på personlig karriär eller forskningsbehov. Gent Law School är ett EU-Jean Monnet Center of Excellence, som är erkänt för sin kompetens och dess tillgängliga resurser för EU-rätten. Med EU-institutionerna i närheten, erbjuder Gent Law School alla nödvändiga faciliteter för en djupgående studie av Europeiska unionens lag och praxis. Studenterna kan också dra nytta av det utmärkta biblioteket, vilket fördubblas som ett europeiskt dokumentationscenter. Med en ständigt växande och vidare integrering av Europeiska unionen, och i en alltmer global juridisk miljö, erbjuder LLM en ytterligare juridisk grad som är medverkande på den internationella arbetsmarknaden. Programmets specialitet gör det möjligt för eleverna att utveckla specifika kompetenser och kompetenser inom de snabbt utvecklade områdena av EU-lagstiftningen. Kort sagt utgör Ghent University Law School LLM-programmet en viktig steg för advokater och yrkesverksamma som behöver kunskap om EU-lagstiftning och / eller EU-institutioner för sin karriärutveckling. Kurslitteratur: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]

Belgien Ghent
September 2019
Engelska
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska