$close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 masterprogram i juridik i EU-lagstiftning

Civilingenjörsprogram erbjuder värdefulla fördelar. Den avancerade pedagogiska möjligheten tar i allmänhet ett år eller två att slutföra. Programmen tar en närmare titt på områden med juridisk inriktning, vilket ger utbildning för jurister som hoppas kunna dyka vidare i ett eller två koncentrationsområden. Vad är en LLM i EU-lagstiftning? Detta examen tar en titt på de specifika… Läs mer

Civilingenjörsprogram erbjuder värdefulla fördelar. Den avancerade pedagogiska möjligheten tar i allmänhet ett år eller två att slutföra. Programmen tar en närmare titt på områden med juridisk inriktning, vilket ger utbildning för jurister som hoppas kunna dyka vidare i ett eller två koncentrationsområden.

Vad är en LLM i EU-lagstiftning? Detta examen tar en titt på de specifika rättssystemen inom Europeiska unionen. Eleverna kan undersöka materiella och processuella metoder. Kurser kan omfatta ekonomiska, konstitutionella och institutionella lagstiftningar samt administrativ och straffrätt. EU-lagstiftningen tenderar att ersätta lagarna i specifika nationer och når in i alla delar av lagen.

Med deltagande i en LLM i EU-lagstiftningsprogrammet får forskare ofta kompetenser som är användbara i deras personliga liv och yrkesutbildning. Programdeltagare kan till exempel utveckla en förståelse för sina juridiska rättigheter som medborgare i ett visst land och som medborgare i Europeiska unionen.

Det finns ett antal internationella och online-alternativ för inskrivning, och kostnaderna speglar ofta dessa skillnader. Det är rimligt för potentiella studenter att kontakta akademiska institutioner och fråga om kostnader och andra inskrivningsfrågor.

En LLM i EU-lagstiftning ger en introduktion till förväntad yrkesmässig uppfattning i domstolar och rättsliga förfaranden. Kandidater kan hitta karriärmöjligheter i hemlandet eller på internationella placeringar. Arbetsmöjligheterna omfattar typiskt företags- och privaträtt, nationell offentlig tjänst (till exempel tjänsteman eller diplomat), policyanalys, statliga positioner, icke-statliga organisationer och forskning inom akademiska och juridiska områden. Vissa akademiker kan hitta jobb på tillsynsorgan som arbetar med europeiska frågor eller som advokater i gränsöverskridande företag. Andra kan hitta arbete som forskare, presentera på seminarier och konferenser.

Klasser är tillgängliga både online och personligen på universitet och andra institutioner runt om i världen. För att hitta rätt skola för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret. 

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Universidade da Coruña
A Coruña, Spanien

Huvudsyftet med Master EU består av kvalificerad utbildning i europeisk administration och förvaltning av EU: s resurser proffs.

Huvudsyftet med Master EU består av kvalificerad utbildning i europeisk administration och förvaltning av EU: s resurser proffs. -
LLM
Heltid
Spansk
Campusstudier
 
Ghent University Law School
Ghent, Belgien

LLM i Europeiska unionens lag presenterar det bästa av Gent Law Schools kända kompetens inom EU

LLM i Europeiska unionens lag presenterar det bästa av Gent Law Schools kända kompetens inom EU -
LLM
Heltid
10 månader
Engelska
Campusstudier