Filter
Juristexamen
Belgien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför LLM-program i EU-lagstiftning i Belgien 2019

Den LLM eller Master of Laws är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. LLM-program är vanligtvis öppna för dem som först har fått en examen i juridik.

Belgien är känt som Europas hjärta och ett nav för internationella nätverk. Som internationella studenter i Belgien du vara omgiven av ett mångkulturellt samhälle.

De mest populära studieprogrammen i juridik i EU-lagstiftning i Belgien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i EU-lagstiftning, Belgien

Ghent University Law School

LLM i Europeiska unionens lag presenterar det bästa av Gent Law Schools kända kompetens inom EU ... [+]

LLM i EU-lagstiftning presenterar det bästa av Gent Law Schools kända kompetens inom EU-rätten för studenter som strävar efter att specialisera sig i EU: s lag och institutioner. Genom en noggrann kombination av obligatoriska kärnkurser och valbara specialkurser får studenterna en allsidig högskoleutbildning inom EU-rätten, samtidigt som man behåller frihet att fokusera på personlig karriär eller forskningsbehov. Gent Law School är ett EU-Jean Monnet Center of Excellence, som är erkänt för sin kompetens och dess tillgängliga resurser för EU-rätten. Med EU-institutionerna i närheten, erbjuder Gent Law School alla nödvändiga faciliteter för en djupgående studie av Europeiska unionens lag och praxis. Studenterna kan också dra nytta av det utmärkta biblioteket, vilket fördubblas som ett europeiskt dokumentationscenter. Med en ständigt växande och vidare integrering av Europeiska unionen, och i en alltmer global juridisk miljö, erbjuder LLM en ytterligare juridisk grad som är medverkande på den internationella arbetsmarknaden. Programmets specialitet gör det möjligt för eleverna att utveckla specifika kompetenser och kompetenser inom de snabbt utvecklade områdena av EU-lagstiftningen. Kort sagt utgör Ghent University Law School LLM-programmet en viktig steg för advokater och yrkesverksamma som behöver kunskap om EU-lagstiftning och / eller EU-institutioner för sin karriärutveckling. Kurslitteratur: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]

Belgien Ghent
September 2019
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska