Filter
Juristexamen
Nederländerna Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför LLM-program i EU-lagstiftning i Nederländerna 2019

Den juris kandidatexamen känd som JK, är en avancerad examen juristexamen. Kandidater ofta redan har en första examen i juridik och är intresserad av att främja sina studier av lagen. Skaffa en jur kand har ett antal distinkta fördelar.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

De mest populära studieprogrammen i juridik i EU-lagstiftning i Nederländerna 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i EU-lagstiftning, Nederländerna

University of Amsterdam

Europeiska unionens lagmästersprogram ger sina elever en solid grund i materiell och institutionell EU-lagstiftning. Klasser lärs av kända experter inom sina specialområd ... [+]

Större mobila populationer, klimatförändringar och den snabba tekniska innovationsutvecklingen är bara några av frågorna i dagens rubriker som avslöjar ett växande behov av experter inom EU-lagstiftningen.

Program European Union Law

Europeiska unionens lagmästersprogram ger sina elever en solid grund i materiell och institutionell EU-lagstiftning. Klasser lärs av kända experter inom sina specialområden och våra professorer är forskare som är nära kopplade till ett av universitetets forskningscentra av excellens. Vi integrerar de senaste akademiska insikterna och den juridiska utvecklingen i vår läroplan, tillsammans med en väg mot att utveckla kompetens inom ett specifikt specialiserat område. Till exempel:... [-]

Nederländerna Amsterdam
September 2019
Heltid
Deltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska