Masterexamen i juridik i EU-lagstiftning i Tyskland

Jämför LLM-program i EU-lagstiftning i Tyskland 2018

EU-lagstiftning

JK Programmen varierar i längd, värde och kvantitet. Den ordinarie programmet är ett år av heltid artikeln eller två till tre år för deltidsstudier. Studenter tar ofta sina kurser för att antingen specialisera sig inom ett visst område, till exempel internationell rätt, eller skapa ett eget studieprogram som passar deras personliga intressen eller yrkesmässiga behov.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

De mest populära studieprogrammen i juridik i EU-lagstiftning i Tyskland 2018

Läs Mer

LLM Europeiska unionens lagstiftning

Tilburg University
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Tyskland Stuttgart

Masterprogrammet i Europeiska unionens lagstiftning behandlar samspelet mellan nationell och EU-rätten - med fokus på de många sätt på vilka lagar som härrör från EU och andra europeiska organisationer som påverkar rättsliga utvecklingen inom nationalstaterna. [+]

LLM Europeiska unionens lag

Masterprogrammet i Europeiska unionens lagstiftning behandlar samspelet mellan nationell och EU-rätten - med fokus på de många sätt på vilka lagar som härrör från EU och andra europeiska organisationer som påverkar rättsliga utvecklingen inom nationalstaterna.

En kort introduktion till masterprogrammet Europeiska unionens lagstiftning

Europeiska unionen, med dess överstatliga befogenheter, interagerar direkt med rättssystem dess medlemsstater i materiella samt procedurfrågor; också spelar en allt större roll på internationell nivå, vilket skapar skyldigheter för medlemsstaterna. Denna utveckling skapar spännande möjligheter och utmaningar - och en växande efterfrågan på personal med kompetens att ta itu med dem.... [-]