LAWSTUDIES.SE

Se de 3 mest populära LLM-programmen i Förenade Arabemiraten 2019/2020

Den JK (Master of Laws) är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. En jur kand styrka bara vanligtvis inte tillåter en att öva lag, i de flesta fall, vicehäradshövdingelever måste tjäna en yrkesexamen

En LLM kan du lagligt arbitrage TUSSLES inom alla områden för karriär specialisering. En Master of Law ger rikedom av kunskap, kan de flesta människor som utexamineras från denna grad är specialiserade inom alla områden för rättsligt försvar.

Utbildning i Förenade Arabemiraten har sina fördelar: sol, hav, sand, skattefria inkomster efter examen och några av de bästa universiteten i Gulf region.In Dessutom ett antal högt rankade universiteten baserade i andra länder har filial campus i UAE.

Be om information De mest populära studieprogrammen i juridik i Förenade Arabemiraten 2019/2020

sökresultat funna Filter

LLM

University of Dubai
Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

College of Laws erbjuder en LLM med två dubbla majors och ger eleverna möjlighet att tjäna en LLM med dubbla koncentrationer genom att kombinera vilka två majors också.

Master of Public Law

UAEU United Arab Emirates University
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2020 Förenade arabemiraten Al Ain

Den offentligrättsliga specialiteten betonar lagarna i samband med staten, som en suverän stat, till exempel straffrätt, förvaltningsrätt, internationell rätt och konstitutionell rätt.

Master i privaträtt

UAEU United Arab Emirates University
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2020 Förenade arabemiraten Al Ain

Privaträtt är den gren av lagen som handlar om relationerna mellan individer eller institutioner, snarare än relationerna mellan dessa och staten.