LAWSTUDIES

Se de 3 mest populära LLM-programmen i Förenade Arabemiraten 2021

JK Programmen varierar i längd, värde och kvantitet. Den ordinarie programmet är ett år av heltid artikeln eller två till tre år för deltidsstudier. Studenter tar ofta sina kurser för att antingen specialisera sig inom ett visst område, till exempel internationell rätt, eller skapa ett eget studieprogram som passar deras personliga intressen eller yrkesmässiga behov.

Förenade Arabemiraten är en federation av sju emirat på den östra sidan av den arabiska halvön, vid infarten till Persiska viken. Mycket av arbetskraften i UAE är utländska utlandsstationerade - därav landet 's befolkning makeup är så skiftande, med emiratiska medborgare är en minoritet i sitt eget land.

Be om information De mest populära studieprogrammen i juridik i Förenade Arabemiraten 2021

sökresultat funna Filter

LLM lag

Middlesex University Dubai
LLM
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

LLM-lagen är utformad för att fördjupa och bredda elevernas kunskap om lagen som ett akademiskt ämne genom att ge studenterna en systematisk förståelse av juridiska processer, ...

Läs mer

Master i privaträtt

UAEU United Arab Emirates University
LLM
Aug 2021
<
Heltid
31 Jan 2021
Arabiska
Campusstudier

Privaträtt är den gren av lagen som handlar om relationerna mellan individer eller institutioner, snarare än relationerna mellan dessa och staten.

Läs mer

Master of Public Law

UAEU United Arab Emirates University
LLM
Aug 2021
<
Heltid
31 Jan 2021
Arabiska
Campusstudier

Den offentligrättsliga specialiteten betonar lagarna i samband med staten, som en suverän stat, till exempel straffrätt, förvaltningsrätt, internationell rätt och konstitution ...

Läs mer