Hitta LLM-program i Företagsekonomi på deltid i Europa 2020

Law School akademiker och advokater tillämpas rutinmässigt en jur kand att få kompetens inom ett specialiserat område av lag, såsom skatterätt eller internationell rätt, eller för att flytta från ett verksamhetsområde till ett annat.Studieprogram i företagsekonomi är utformade för studenter som vill lära sig mer om hur företag drivs. Kurser kan omfatta mer allmänna eller mer specif… Läs mer

Law School akademiker och advokater tillämpas rutinmässigt en jur kand att få kompetens inom ett specialiserat område av lag, såsom skatterätt eller internationell rätt, eller för att flytta från ett verksamhetsområde till ett annat.

Studieprogram i företagsekonomi är utformade för studenter som vill lära sig mer om hur företag drivs. Kurser kan omfatta mer allmänna eller mer specifika ämnen för att förbereda studenterna på en viss karriär.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Börja idag Mest populära LLM-program i Företagsekonomi på deltid i Europa 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 

University Of Zurich - Faculty of Law
Zürich, Schweiz

LL.M. fusioner och förvärv och bolagsrätt

LL.M. fusioner och förvärv och bolagsrätt -
LLM
Deltid
4 terminer
Engelska, Tysk
Campusstudier
 
Frankfurt School of Finance & Management
Frankfurt, Tyskland

Realisera dina mål i den internationella M

Realisera dina mål i den internationella M -
LLM
Deltid
4 terminer
Tysk
Okt 2020
Campusstudier