Masterexamen i juridik i Förvaltningsrätt i Mexiko

Jämför LLM-program i Förvaltningsrätt i Mexiko 2018/2019

Förvaltningsrätt

Den LLM eller Master of Laws är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. LLM-program är vanligtvis öppna för dem som först har fått en examen i juridik.

Administrativ rätt Studier omfattar en viss juridisk gren som kan omfatta flera olika typer av rättspolicy och förfarande. Till exempel kan socialförsäkringslagstiftning, offentlig rätt och miljölag alla omfattas av denna kategori.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

De mest populära studieprogrammen i juridik i Förvaltningsrätt i Mexiko 2018/2019

Läs Mer

Masters i förvaltningsrätt och statlig reglering

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campusstudier Heltid 2 år July 2019 Mexiko Buenavista

Juridiska institutionen i den autonoma Institute of Mexico erbjuder Master of förvaltningsrätt och förordning om behovet av att ge alternativa juridisk utbildning på hög nivå inom områden av samhällslivet som kräver högt specialiserad. [+]

Juridiska institutionen i den autonoma Institute of Mexico erbjuder Master of förvaltningsrätt och förordning om behovet av att ge alternativa juridiska hög nivå utbildning inom områden av samhällslivet som kräver högt specialiserad och med tanke på bristen av experter en vision och utbildning som omfattar rätt och sociala frågor från ett perspektiv som söker den största sociala förmåner.

Master är ett svar på omvandlingen av offentlig förvaltning och förvaltningsrätt för att hantera mer effektivt för deras arbetsuppgifter sätt.

Öppning i mycket dynamisk och bra teknik, såsom energi- och telekommunikationssektorerna utveckling; utbyggnaden av marknadsförhållanden och hårdare konkurrens; försämring av miljön och behovet av att bättre utnyttja naturresurser, bland annat ge rätt en social funktion av första ordningen. Kunskap om lagen som en social komponent som ger effekter är avgörande för beslutsfattarna. I denna situation erbjuder ITAM en alternativ utbildningsbakgrund och kunskap generation backas upp av prestige Juridiska institutionen, och stöds av den erfarenhet och kvalitet inom områdena ekonomi och offentlig politik, vilket ger oss möjlighet att erbjuda juridisk utbildning interdiscipline mervärde av de bästa i landet.... [-]