Masterexamen i juridik i Förvaltningsrätt i Mexiko

Jämför LLM-program i Förvaltningsrätt i Mexiko 2018

Förvaltningsrätt

Den LLM eller Master of Laws är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. LLM-program är vanligtvis öppna för dem som först har fått en examen i juridik.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

De mest populära studieprogrammen i juridik i Förvaltningsrätt i Mexiko 2018

Läs Mer

Masters I Förvaltningsrätt Och Statlig Reglering

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campusstudier Heltid 2 år July 2018 Mexiko Buenavista

Juridiska institutionen i den autonoma Institute of Mexico erbjuder Master of förvaltningsrätt och förordning om behovet av att ge alternativa juridisk utbildning på hög nivå inom områden av samhällslivet som kräver högt specialiserad. [+]

Juridiska institutionen i den autonoma Institute of Mexico erbjuder Master of förvaltningsrätt och förordning om behovet av att ge alternativa juridiska hög nivå utbildning inom områden av samhällslivet som kräver högt specialiserad och med tanke på bristen av experter en vision och utbildning som omfattar rätt och sociala frågor från ett perspektiv som söker den största sociala förmåner.

Master är ett svar på omvandlingen av offentlig förvaltning och förvaltningsrätt för att hantera mer effektivt för deras arbetsuppgifter sätt.

Öppning i mycket dynamisk och bra teknik, såsom energi- och telekommunikationssektorerna utveckling; utbyggnaden av marknadsförhållanden och hårdare konkurrens; försämring av miljön och behovet av att bättre utnyttja naturresurser, bland annat ge rätt en social funktion av första ordningen. Kunskap om lagen som en social komponent som ger effekter är avgörande för beslutsfattarna. I denna situation erbjuder ITAM en alternativ utbildningsbakgrund och kunskap generation backas upp av prestige Juridiska institutionen, och stöds av den erfarenhet och kvalitet inom områdena ekonomi och offentlig politik, vilket ger oss möjlighet att erbjuda juridisk utbildning interdiscipline mervärde av de bästa i landet.... [-]