$close

Filter

Visa resultat

Jämför masterprogram i juridik i Familjerätt

För många studenter är det en förutsättning för mer prestigefyllda program att slutföra en kandidatexamen. Studenter som är intresserade av att studera lag kan välja att vidareutbilda sig genom att anmäla sig till ett LLM-program. Denna typ av examen ger vanligtvis eleverna kompetens inom ett enda område inom juridikområdet och förbereder dem för framgångsrika karriärer i framtide… Läs mer

För många studenter är det en förutsättning för mer prestigefyllda program att slutföra en kandidatexamen. Studenter som är intresserade av att studera lag kan välja att vidareutbilda sig genom att anmäla sig till ett LLM-program. Denna typ av examen ger vanligtvis eleverna kompetens inom ett enda område inom juridikområdet och förbereder dem för framgångsrika karriärer i framtiden.

Vad är en LLM i familjerätt? Typiskt utformad för att ge eleverna en fördjupad kunskap om hur man löser tvister inom en familj, förbereder sig detta program vanligtvis studenter för karriär genom kurser som fokuserar på juridiska ämnen som är relaterade till familjelivet. Studenter studerar vanligtvis missbruk, försummelse, skilsmässa, stöd och barnomsorg. Kurser på partnerskap, kontrakt, skatt och fastigheter kan också tas för att ge studenterna omfattande kunskaper om ämnet.

En LLM i familjerätt förbereder vanligtvis studenterna för sin karriär genom att hjälpa dem att utveckla flera kritiska färdigheter som kommunikation, problemlösning och analytiska kompetenser. Starka kommunikations- och problemlösningsförmåga kan göra det möjligt för studenter att ansluta sig till kunder och utforma unika lösningar på problem. Analytiska färdigheter kan vara användbara både i personliga och professionella aspekter av livet.

När det tar heltid tar ett LLM-program vanligen ett år att slutföra. Varje skola har olika studieavgifter och priserna kan skilja sig drastiskt, särskilt mellan universitet i olika länder.

Elever med bakgrund i familjerätt har vanligtvis tillgång till flera viktiga karriärer. Många blir skilsmässa advokater, medan andra föredrar att arbeta som adoptionsspecialister. Vissa väljer att arbeta som mammas rättighetsförespråkare eller omvänt som fädernas rättigheter förespråkare. Jobb som offentliga försvarare är ofta tillgängliga, eller studenter kan välja att driva karriärer som specialister för reproduktiv rättighet. Vissa kan besluta att arbeta som icke-traditionella familjerätt specialister.

Samtidigt som du tar klasser på campus kan vara ett interaktivt alternativ för högre utbildning, ger inskrivning i onlinekurser vanligtvis studenter större flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Den Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University etablerade Jur.kand Program i familjerätt som svar på samtida familjerätten praxis ökade efterfrågan på specialiserin ... +

Den Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University etablerade Jur.kand Program i familjerätt som svar på samtida familjerätten praxis ökade efterfrågan på specialisering och behovet av ett tvärvetenskapligt fokus för att lösa familjefrågor. -
LLM
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier