$close

Filter

Visa resultat

Jämför masterprogram i juridik i Fastighetsrätt

LLM grader, även kallad ML eller Master of Laws degrees, ges efter forskarutbildning i juridiska fältet på olika institutioner över hela världen. På vissa områden är detta den nödvändiga graden för att yrkesmässigt utöva lagen. Vad är en LLM i fastighetsrätt? Denna avancerade examen grundar sig på juridiska frågor som är specifika för fastigheter och fastighetsutveckling. Blan… Läs mer

LLM grader, även kallad ML eller Master of Laws degrees, ges efter forskarutbildning i juridiska fältet på olika institutioner över hela världen. På vissa områden är detta den nödvändiga graden för att yrkesmässigt utöva lagen.

Vad är en LLM i fastighetsrätt? Denna avancerade examen grundar sig på juridiska frågor som är specifika för fastigheter och fastighetsutveckling. Bland de kurser som erbjuds kan nämnas skattelagstiftning, fastighetsbestämmelser, utveckling av bostads- och kommersiella fastigheter, förhandlingar, planering, bygglov, ekonomi och förvärv samt hyresvärdslagen. Det kan vara möjligt för studenter att ta ytterligare valfria ämnen inom ett specifikt område som intresserar dem, som specialiserat sig på kommersiell äganderätt.

Att uppnå en mästare i fastighetsrätt kan bidra till att förbättra studentens färdigheter i kommunikation och förhandling samt förbättra uppmärksamhet på detaljer i allmänhet, som alla kan hjälpa inte bara till jobbet utan även att intervjua framgångsrikt. Med det avancerade fokuset på de juridiska konsekvenserna som rör sig kring fastigheter och dess utveckling kan kandidater eftersträvas av företag som arbetar eller vill expandera inom detta område.

Kostnaderna för LLM-grader varierar kraftigt och kan bero på var institutionen är belägen och hur lång tid det är att slutföra. I vissa fall kan det erbjudna programmet vara online. Vid jämförelse av program är det en bra idé att överväga både kostnaderna för graden och kostnaden för levnadskostnader.

Vissa akademiker med en LLM i fastighetsrätt grad fortsätter att arbeta i ett juridiskt kontor eller avdelning inom ett större företag som advokat, juridisk konsult, forskare eller kontraktskribent. Andra kan hitta arbete inom fastighetsutvecklingsföretag som förhandlare, konsulter eller till och med entreprenörer, beroende på deras andra erfarenheter. Andra organisationer som anställer dessa typer av positioner är sjukhus, hotell, banker, tillverkare och universitet. Miljöförespråkarorganisationer kan också kräva denna typ av hjälp.

LLM-program i fastighetsrätt kan hittas både online och på universitetsområden över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel

University of Miami School of Law

Joint JD / LL.M. (heltidsalternativ som sparar tid och läromedel över att tjäna graderna separat), eller Triple Degree (JD / MBA / LL.M. I Real Property Development) Oöverträf ... +

Joint JD / LL.M. (heltidsalternativ som sparar tid och läromedel över att tjäna graderna separat), eller Triple Degree (JD / MBA / LL.M. I Real Property Development) Oöverträffad fakultet, ledarskap och personlig uppmärksamhet Fakulteten för fastighetsutveckling omfattar toppprofessorer och forskare på fältet, adjunkter som är partners av framstående advokatbyråer och allmänna råd från större fastighetsbolag - experter från hela USA. Direktören rådgör eleverna individuellt på praktikplatser och kursval på början av varje term och därigenom ordna ett schema som ger lämplig kurs för varje elev. " Programmet är underbart för alla nyanställda jurister, advokater eller affärsmän som är intresserade eller för närvarande praktiserande inom området för fastighetsutveckling eftersom det utsätter eleverna för så många viktiga områden inom både fastighetsrätt och fastighetsutveckling. -
LLM
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet