LAWSTUDIES.SE

De mest populära LLM-programmen in Joensuu Finland 2019/2020

Den JK (Master of Laws) är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. En jur kand styrka bara vanligtvis inte tillåter en att öva lag, i de flesta fall, vicehäradshövdingelever måste tjäna en yrkesexamen

En LLM är en forskarutbildning juristexamen som bedrivs av studenter som vill specialisera sig inom ett visst område av lagen. Akademiker med denna specialutbildning ofta kvalificerad att arbeta i globala juridiska miljöer.

Det formella systemet för högre utbildning i Finland är 7-3-2-2 mönstret. Universitetet tar två år i yrkesutbildning eller teknisk utbildning och slutligen två år före högskoleutbildning. Finland har också flera offentliga såväl som privata universitet som har möjliggjort tillgång till högre utbildning för studenter.

Joensuu ligger i den östra regionen i Finland. Det är en kommun i Norra Karelen med en befolkning på över 70.000 personer. Det är hem till University of Joensuu.

Sök bland studieprogram i juridik in Joensuu i Finland 2019/2020

sökresultat funna Filter

Master i miljöpolitik och lag

University of Eastern Finland
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Finland Joensuu

Kandidatprogrammets miljö, naturresurser och klimatförändringar inom miljöpolitik och juridik är ett nytt tvärvetenskapligt tvåårigt masterprogram som kombinerar högskoleutbildning med yrkesinriktade utbildningsmål.