$close

Filter

Visa resultat

Jämför masterprogram i juridik i Förvaltningsrätt

De som är intresserade av att fortsätta sin brotts utbildning kanske vill överväga tjäna en LLM, eller juris. Denna internationellt erkända examen fokuserar på många olika områden, och förvaltningsrätt är bra för dem som vill lära sig mer om föreskrifter och regler. Vad är en LLM i förvaltningsrätt? Programmet är inriktat på ett specialiserat område av lagen som behandlar st… Läs mer

De som är intresserade av att fortsätta sin brotts utbildning kanske vill överväga tjäna en LLM, eller juris. Denna internationellt erkända examen fokuserar på många olika områden, och förvaltningsrätt är bra för dem som vill lära sig mer om föreskrifter och regler.

Vad är en LLM i förvaltningsrätt? Programmet är inriktat på ett specialiserat område av lagen som behandlar statliga regleringar, prejudikat och agentur regler på den lokala, statliga och federala nivåer. Även om varje program erbjuder olika kurser, exempel på klasser inkluderar byrå organisation, administrativ process, rätt att märka och hörsel, teori om administrativa åtgärder, utfärdandet och bestämning av administrativa bestämmelser, stående, rättslig prövning, tillsyn och förvaltningslagen.

En juris ger akademiker ett försprång gentemot konkurrenterna på arbetsplatsen, och det hjälper dem att tjäna en högre inkomst.Mängden information som en kandidat med en LLM i förvaltningsrätt har är så omfattande och komplexa att de tjänar ofta mer än ännu en brottmålsadvokat. För dem som redan arbetar inom detta område, kan en LLM leda till en lön höja eller en befordran.

Det finns förvaltningsrättsliga program som erbjuds på universitet över hela världen. Den summa pengar som krävs för att tjäna en LLM beror på en mängd faktorer, såsom skolans placering, programtid och behov eleven. Det rekommenderas att kontakta skolan direkt för att ta reda på kostnaderna.

Administrativa advokater har en uppsjö av karriärmöjligheter att välja mellan. De kan arbeta i en mängd olika anläggningar, som spänner över flera branscher och nivåer av både statliga och icke-statliga organisationer. Akademiker med sin LLM kan skriva byrå föreskrifter, kommentera och analysera den föreslagna reglerna, och försvara, döma, eller åtala fall som rör kränkningar av reglerna.

Nu är det perfekt tid att hitta en LLM i förvaltningsrätt program. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Rekommenderade Senaste Titel
  • Rekommenderade
  • Senaste
  • Titel
Grupo Tiradentes
Aracaju, Brasilien

En av de mest slående i lagen av socialdemokratiska staten är överhöghet i konstitutionen. Som ett resultat, teorin om skapelsen lär att den så kallade konstitutionella blocke ... +

En av de mest slående i lagen av socialdemokratiska staten är överhöghet i konstitutionen. Som ett resultat, teorin om skapelsen lär att den så kallade konstitutionella blocket bildas av reglerna för grundläggande rättigheter och garantier och statlig organisation och befogenheter, som kallas som väsentligt konstitutionella bestämmelser. -
LLM
Heltid
374 timmar
Portuguese (Brazil)
Mar 2022
Campusstudier