LAWSTUDIES.SE

Se de 2 mest populära LLM-programmen i Grekland 2020

En LLM är en avancerad juridisk examen, även känd som en Master 's lag. Sökande måste redan inneha en kandidatexamen 's lag eller motsvarande kvalifikationer för de flesta LLM program. Även en LLM behövs normalt inte att öva lag i Grekland, kan de tillsatta kvalifikationer bygga expert kunskaper och färdigheter inom ett visst område i advokatyrket. Huruvida det gäller ränta på bolagsrätt, Transnational Dispute Resolution eller någon annan specialisering, universitet och akademiska institutioner i Grekland erbjuder en lämplig LLM program.

Den LLM läroplanen i de flesta universitet i Grekland kombinerar forskning, kurser och en master 's avhandling. Varar ett till två år, LLM program i Grekland finns på både en del tid och heltid, vilket möjliggör mångfald av sökande intresserade anmäla sig LLM program. Därför kan det vara möjligt att arbeta mot att tjäna en jur kand examen samtidigt fortsätta att arbeta utanför klassrummet.

Om du tror att du skulle kunna dra akademiskt och professionellt från en LLM examen från ett universitet eller akademisk institution i Grekland, bara rulla ned och klicka för att läsa mer om de alternativ som finns tillgängliga för dig, i dag! Lag skolor i Grekland är bara några klick bort med hjälp av vår smidiga webbformulär, om du behöver mer information om något av programmen.

sökresultat funna Filter

LLM i trans / europeisk handelsrätt, medling, skiljeförfarande och energilagstiftning

International Hellenic University (IHU)
Campusstudier Heltid Deltid 14 månader Kontakt Skolan Grekland Thessaloniki + 1 fler

Detta program lägger fram ett genuint gränsöverskridande och europeiskt perspektiv. Det erbjuder en mycket flexibel examen som lämpar sig för ett brett spektrum av karriärmöjligheter inom många sektorer. Den riktar sig till nyutexaminerade och kvalificerade jurister som vill satsa på en karriär inom internationell, EU och gränsöverskridande handelsrätt, bolagsrätt, kapitalmarknader lag, finansiell lagstiftning och alternativa system för tvistlösning, samt till nationella tillsynsmyndigheter och tjänsteman.

Llm (lagmästare)

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campusstudier Internet Heltid Deltid September 2020 Amerikas förenta stater New York Grekland Aten Rumänien bukarest Storbritannien london Egypten Kairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cypern Cypern online + 25 fler

University of South Wales LLM-kurs ger dig ett flexibelt tillvägagångssätt för forskarutbildning, där du kan skräddarsy ditt mastersprogram så att det passar dina specifika behov och karriärförhoppningar. Du kan utforska ett brett spektrum av juridiska ämnen, inklusive handelsrätt, internationell handelsrätt, konkurrenslagstiftning, arbetsrätt och immaterialrätt.