LAWSTUDIES

Se de mest populära LLM-programmen i Grekland 2021

En LLM är en avancerad juridisk examen, även känd som en Master 's lag. Sökande måste redan inneha en kandidatexamen 's lag eller motsvarande kvalifikationer för de flesta LLM program. Även en LLM behövs normalt inte att öva lag i Grekland, kan de tillsatta kvalifikationer bygga expert kunskaper och färdigheter inom ett visst område i advokatyrket. Huruvida det gäller ränta på bolagsrätt, Transnational Dispute Resolution eller någon annan specialisering, universitet och akademiska institutioner i Grekland erbjuder en lämplig LLM program.

Den LLM läroplanen i de flesta universitet i Grekland kombinerar forskning, kurser och en master 's avhandling. Varar ett till två år, LLM program i Grekland finns på både en del tid och heltid, vilket möjliggör mångfald av sökande intresserade anmäla sig LLM program. Därför kan det vara möjligt att arbeta mot att tjäna en jur kand examen samtidigt fortsätta att arbeta utanför klassrummet.

Om du tror att du skulle kunna dra akademiskt och professionellt från en LLM examen från ett universitet eller akademisk institution i Grekland, bara rulla ned och klicka för att läsa mer om de alternativ som finns tillgängliga för dig, i dag! Lag skolor i Grekland är bara några klick bort med hjälp av vår smidiga webbformulär, om du behöver mer information om något av programmen.

sökresultat funna Filter

LLM i trans / europeisk handelsrätt, medling, skiljeförfarande och energilagstiftning

International Hellenic University (IHU)
LLM
<
Heltid
<
Deltid
<
14 månader
Engelska
Campusstudier

Detta program lägger fram ett genuint gränsöverskridande och europeiskt perspektiv. Det erbjuder en mycket flexibel examen som lämpar sig för ett brett spektrum av karriärmöjl ...

Läs mer