Filter
Juristexamen
Nederländerna Groningen Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla LLM-program i Handelsrätt 2019 in Groningen i Nederländerna

Den juris kandidatexamen känd som JK, är en avancerad examen juristexamen. Kandidater ofta redan har en första examen i juridik och är intresserad av att främja sina studier av lagen. Skaffa en jur kand har ett antal distinkta fördelar.

När man som juridikstudent bestämmer sig för att satsa på en meningsfull karriär inom näringsliv och handel är kurser på ett LLM-program i handel ofta en bra start.     

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

Groningen är en vacker stad i Nederländerna. Denna plats har olika universitet som är dedikerade till att erbjuda god kvalitet internationell utbildning. Några av universiteten är University of Groningen och Jenne Hoekstra Arts.

Be om information Masterprogram i juridik i Handelsrätt in Groningen i Nederländerna 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Handelsrätt, Groningen

Examina
Plats
Nederländerna
Groningen
Studietyp
Tempo
University of Groningen

Det ettåriga LLM-programmet inom internationell handelsrätt omfattar specialisering i internationell handelsrätt, särskilt när det gäller kontrakt och kontraktsunderlag s ... [+]

Besök LLM-programsidorna här .

Ökad globalisering och regional integration skapar behovet av god kunskap om den internationella handelsrätten. Denna kunskap är särskilt viktig om du vill gå in på en karriär inom internationell privaträtt och när du planerar att bli advokat som arbetar i internationellt verksamma privata företag eller advokatbyråer.

Det ettåriga LLM-programmet i internationell handelsrätt omfattar specialisering i (internationell) handelsrätt, särskilt när det gäller kontrakt och kontraktsunderlag samt lösningar av (kommersiella) tvister vid behov.

Detta LLM-program omfattar:

Specialisering i (internationell) handelsrätt, särskilt när det gäller kontrakt och kontraktsunderlagInklusive lösningen av (kommersiella) tvister vid behov.... [-]
Nederländerna Groningen
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska