LAWSTUDIES.SE

Se alla LLM-program i Handelsrätt 2019 in Leiden i Nederländerna

Den LLM eller Master of Laws är en internationellt erkänd forskarutbildning juristexamen. LLM-program är vanligtvis öppna för dem som först har fått en examen i juridik.

När man som juridikstudent bestämmer sig för att satsa på en meningsfull karriär inom näringsliv och handel är kurser på ett LLM-program i handel ofta en bra start.     

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

Staden Leiden värdar Hollands äldsta universitet med stark anknytning till kungahuset, vars medlemmar brukar vara tidigare studenter. I denna södra Holland stad, hittar du också Webster University Leiden och yrkeshögskolan Leiden.

Be om information Masterprogram i juridik i Handelsrätt in Leiden i Nederländerna 2019

1 Resultat i Handelsrätt, Leiden Filter

LLM Avancerade studier i internationell civil och kommersiell rätt

Leiden University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 hitta din juris doktor September 2020 Nederländerna Leiden The Hague + 2 fler

Detta program riktar sig till både jurister och högskoleexamen som vill förvärva djupgående kunskaper inom civil- och handelsrätten från ett verkligt internationellt perspektiv.