LAWSTUDIES.SE

Se alla LLM-program i Handelsrätt 2019 in The Hague i Nederländerna

LLM eller juris ger en introduktion till nya områden av intresse för dem samt möjlighet att ytterligare specialisera i sina nuvarande utrymmen i praktiken och är vanligtvis begränsad till dem som uppnått ära status i sina tidigare juridiska studier.

För de juridikstudenter med intresse för de regler och lagar som är relevanta inom näringslivet och handeln är en LLM i handelsrätt ett av de bästa sätten att komma igång med en karriär inom detta område.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

Haag har en känd universitet, Haag University. Denna stad är en av de bästa platserna att studera, och den är fylld med goda möjligheter för studenter. Haag är också känd för sin mångfald och kultur. Därför är det en perfekt plats att studera och starta en bra karriär.

Be om information Masterprogram i juridik i Handelsrätt in The Hague i Nederländerna 2019

1 Resultat i Handelsrätt, The Hague Filter

LLM Avancerade studier i internationell civil och kommersiell rätt

Leiden University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 hitta din juris doktor September 2020 Nederländerna Leiden The Hague + 2 fler

Detta program riktar sig till både jurister och högskoleexamen som vill förvärva djupgående kunskaper inom civil- och handelsrätten från ett verkligt internationellt perspektiv.