Filter
Juristexamen
Schweiz Lausanne Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla LLM-program i Handelsrätt 2019/2020 in Lausanne i Schweiz

En specialiserad Jur.kand examen ger advokater att intensifiera eller förändra sin kompetens inom ett visst rättsområde. Har en särskild koncentration i ett visst område kan öppna nya möjligheter.

För de juridikstudenter som vill ha en större förståelse för de regler och juridiska processer som är involverade i området handel och affärer är en LLM i handelsrätt troligen en bra idé.

Schweiz (Tyska: Schweiz, franska: Suisse, italienska: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har några av de universites världsberömda som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, universitetet i Lausanne eller University of St Gallen. Tänk, det 's mycket bättre att tala det lokala språket, så om du kan ' t tala antingen franska, tyska eller italienska, bättre gå en språkkurs först.

Lausanne är världskänt för sina museer inom tillämpad konst och åtta stora bibliotek, men också för världsklass utbildning. Alla domäner av vetenskap är täckta, och du kan lära dig allt från affärer och ekonomi, sport, medicin och teknik.

Be om information Masterprogram i juridik i Handelsrätt in Lausanne i Schweiz 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Handelsrätt, Lausanne

Examina
Plats
Schweiz
Lausanne
Studietyp
Tempo
University of Lausanne, Faculty of Law , Criminal Justice and Public Administration

... [+]

Masterexamina i juridik (LLM) i Handelsrätt in Lausanne i Schweiz. [-]
Schweiz Lausanne
Februari 2020
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska