64 LLM Program i Handelsrätt 2024

LLM Program i Handelsrätt 2024Filter
    • Salford, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna kurs ger jurister med möjlighet till avancerat lärande inom viktiga områden i internationell handelsrätt, inklusive internationell försäljning av varor, internationell immateriell rätt, internationell företagsrätt och styrning samt avancerad avtalsrätt och förhandling. Leverans är koncentrerad till en kontextuell affärsbias och studenter drar nytta av de nätverks- och sysselsättningsmöjligheter som erbjuds av en stor och dynamisk Business School. I slutskedet av studien måste studenterna följa en traditionell avhandling för att slutföra programmet.

    • Brighton, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Du lär dig om den rättsliga ramen som reglerar kommersiell verksamhet och gränsöverskridande transaktioner. Du kommer att engagera dig i banbrytande forskning. Sussex har internationellt erkända akademiker i internationell handelsrätt. Du lär dig hur du tillämpar lagen i en kommersiell miljö och utvecklar också kritiska perspektiv. Du kommer att kunna bedöma banbrytande scenarier och nya reformer i internationell handelsrätt.

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    LLM International Commercial and Business Law är utformat som ett forskningsledat program för akademiker från juridik och relaterade discipliner som syftar till att specialisera sig på handelsrätt, internationell handel och gränsöverskridande affärstransaktioner ur ett sociorättsligt perspektiv. Det kommer att hjälpa dig att förstå och bemästra de mycket dynamiska och komplexa juridiska och regulatoriska regimer som styr internationella affärer och den globala ekonomin. Om du siktar på en karriär inom bolags-, finans- eller handelsrätt,

    • Groningen, Nederländerna

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    LLM i internationell handelsrätt har fokus på privaträtt och internationella aspekter av privat (internationell) rätt. Det finns en möjlighet att skriva en artikel för publicering inom programmet (vanligtvis kopplad till att skriva examensarbetet).

    • Leiden, Nederländerna

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program riktar sig till både jurister och högskoleexamen som vill förvärva djupgående kunskaper inom civil- och handelsrätten från ett verkligt internationellt perspektiv.

    • Madrid, Spanien
    • Online

    Heltid

    1 år

    Blandad, På Campus

    Spanska

    Det finns en enorm industri, där vi i princip alla är konsumenter och vars tillväxt är exponentiell. Vi pratar om underhållningsbranschen. Varför fortsätta som åskådare när man kan vara med, vara huvudperson och bidra till att skapa det man brinner för?

    • Bristol, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet för internationell handelsrätt ger dig möjlighet att engagera dig i intensiv studie av specialiserade internationella och kommersiella ämnen. De internationella rättenheterna kan väljas bland ämnen inom området internationell privaträtt och innehållet i affärsjuridiska enheter inkluderar ett internationellt inslag, till exempel internationell handel. Programmet kommer att tilltala både studenter utanför Storbritannien och studenter som vill kombinera sina specialområden.

    • Bristol, Storbritannien
    • Leeds, Storbritannien
    • + 3 more

    Deltid

    24 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    En Master of Laws (LLM) är en forskarutbildning utformad för att förbättra din akademiska juridiska kunskap, särskilt med fokus på specifika intresseområden. Speciellt utformad för juridik och icke-juridiska akademiker som vill få en magisterexamen i juridik, fokuserar denna kurs specifikt på att utveckla en djupgående kunskap om internationell handelsrätt i praktiken.

    • Bern, Schweiz

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Är du jurist och vill ta nästa steg i din karriär eller inom akademin? I så fall är du på rätt väg. TRAIL+-programmet vid WTI riktar sig till studenter och yrkesverksamma med juridisk bakgrund som är intresserade av att specialisera sig på internationell ekonomisk rätt med tvärvetenskapliga studier av den globala ekonomin och handels- och investeringsavtal.

    • Vilnius, Litauen

    Heltid

    2 terminer

    På Campus

    Engelsk

    LL.M. Programmet "International Business and Trade Law" förbereder yrkesverksamma att arbeta som högt kvalificerade juridiska experter inom den nationella och internationella rättsmarknaden, samt bedriva forskning och akademisk verksamhet inom International Business and Trade.

    • Dundee, Storbritannien

    Heltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    • Limerick, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    • Champaign, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Programmet Illinois LLM - Företagsrätt, handelsrätt och handelskoncentration är utformat för att förbereda studenter med eller utan någon tidigare juridisk utbildning för att utmärka sig i sina yrkeskarriärer. Utländska utbildade studenter i LLM - Corporate Law, Commercial Law & Trade Concentration -programmet introduceras i det amerikanska rättssystemet och ges möjlighet att specialisera sig inom sitt eget område av akademiskt eller professionellt intresse. USA -utbildade advokater kan också förbättra sin juridiska expertis för att uppfylla sina yrkes- och karriärmål i LLM - Corporate Law, Commercial Law & Trade Concentration -programmet.

    • Concord, Amerikas förenta stater

    Heltid

    10 månader

    På Campus

    Engelsk

    En handel och teknik LL.M., stöds av UNH Franklin Pierce School of Lawen stark immateriell egendom (IP) foundation, låter dig få en förståelse för de juridiska frågor som uppstår när informationsteknik, företag, och lag möts.

    • Rotterdam, Nederländerna

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Att välja handels- och bolagsrätt vid Erasmus University i Rotterdam är ett val för vår praktiskt inriktade utbildning och miljön. Nedan kan du läsa de främsta anledningarna till att andra studenter inom Commercial and Company Law föregick dig.