Masterexamen i juridik i Handelsrättsliga studier på deltid i Nederländerna

Hitta LLM-program i Handelsrättsliga studier på deltid i Nederländerna 2019

Handelsrättsliga studier

Law School akademiker och advokater tillämpas rutinmässigt en jur kand att få kompetens inom ett specialiserat område av lag, såsom skatterätt eller internationell rätt, eller för att flytta från ett verksamhetsområde till ett annat.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

Börja idag Bästa masterprogrammen i juridik i Handelsrättsliga studier på deltid i Nederländerna 2019

Läs Mer

LLM Avancerade Juridiska Studier

Leiden University
Campusstudier Deltid 1 - 2  September 2019 Nederländerna Leiden The Hague + 1 fler

Leiden Law School är stolt över att starta ett intensivt ettårigt avancerat masterprogram i juridik [+]

På vilka sätt interagerar nationella och internationella finansiella bestämmelser? Hur strukturerar du internationella finansiella transaktioner? Vad gör god ekonomisk reglering och hur ska finansiell integritet upprätthållas?

Vad innebär detta masterprogram?

I dagens sammanlänkade värld har nationella och internationella finansmarknader långtgående effekter på organisationer och individer runt om i världen. Det är därför som finanssektorn blir alltmer reglerad, vilket leder till ett växande behov av specialister som arbetar i korsningen mellan lag och finans. I det här programmet kommer du att vara specialutbildad att utmärka sig på detta globala och tvärvetenskapliga område.... [-]