Masterexamen i juridik i Handelsrättsliga studier på internet i Genève i Schweiz

Sök bland LLM-program i Handelsrättsliga studier på internet i Genève, Schweiz 2018

Handelsrättsliga studier

En jur kand är det första steget mot akademiker i många länder. Det ger många möjligheter att specialisera sig inom ett visst område eller för att utföra grundlig research. Det kan också vara till nytta i att få en doktorsexamen examen i juridik.

Schweiz (Tyska: Schweiz, franska: Suisse, italienska: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har några av de universites världsberömda som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, universitetet i Lausanne eller University of St Gallen. Tänk, det 's mycket bättre att tala det lokala språket, så om du kan ' t tala antingen franska, tyska eller italienska, bättre gå en språkkurs först.

Geneva är känd för diplomati. Det är förmodligen därför deras universitet är specialiserat på humanistiska vetenskaper, med tillägg av medicinen. Privat universitet, institut och privata skolor är också specialiserade på lagar, statsvetenskap, internationella frågor, historia etc.

Be om information Masterexamina i juridik i Handelsrättsliga studier på internet i Genève i Schweiz 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för LLM Handelsrättsliga studier Schweiz Genève.  Testa vår kategori LLM Schweiz istället.

Sök efter liknande program här