Filter
Juristexamen
Sydamerika Studietyp: Alla Takt: Alla

Se alla LLM-program i Handelsrättsliga studier Sydamerika 2019

LLM är latin för Legum Magister, innebärandes juris. Vår Master of Laws (jur kand) Program i amerikansk lag är ett ettårigt traineeprogram. Utländska jurister som genomför programmet tilldelas graden "JK i amerikansk lag."

Spänner många länder och öregioner är Sydamerika hem för många spansktalande länder. Här kan eleverna bokstavligen gå igenom historien på väg till klassen och insupa kulturen av forntida samhällen. 

Se alla LLM-program i Handelsrättsliga studier Sydamerika 2019

Läs mer Läs mindre

1 Results in Handelsrättsliga studier, Sydamerika

Universidad Central Chile

Den professionella utbildningen av Master of Registration och Real Estate Law från Central University of Chile utbildar yrkesverksamma som kan bidra till lösningen av de ... [+]

Allmän beskrivning

Den professionella utbildningen av Master of Registration och Real Estate Law från Central University of Chile utbildar yrkesverksamma som kan bidra till lösningen av de problem som genereras inom fastighets- och registret, särskilt speciella egenskaper och fastighetsutveckling.

Denna yrkesverksamma inom området för högre utbildning, innehar en bred och aktuell kunskap inom fastighets- och registret, kan också känna till och hantera problem som uppstår i frågor som gäller egendom. speciell. Slutligen kan man också diagnostisera komplexa situationer inom området för fastighetsutveckling, särskilt i stadsplanering och byggande, och stödja upplösningen av dem.... [-]

Chile Santiago
February 2019
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska