Masterexamen i juridik i Handelsrättsliga studier på internet i Massachusetts i USA

Sök bland LLM-program i Handelsrättsliga studier på internet i Massachusetts, Amerikas förenta stater 2018

Handelsrättsliga studier

En jur kand är det första steget mot akademiker i många länder. Det ger många möjligheter att specialisera sig inom ett visst område eller för att utföra grundlig research. Det kan också vara till nytta i att få en doktorsexamen examen i juridik.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Delstaten Massachusetts är en stat i USA som gränsar Rhode Island, Connecticut, Vermont, New Hampshire och Atlanten. Det finns mer än 121 högskolor i staden som omfattar de universitet som är bland topp fyrtio institutioner i universum. Staden är också känd för Appalachian trail, mid-state trail, vik krets spår för vandring. Segling, färskvatten och djuphavsfiske och valskådning är några andra fritidsanläggningar i detta tillstånd.

Be om information Masterexamina i juridik i Handelsrättsliga studier på internet i Massachusetts i USA 2018

Läs Mer

LLM I Beskattning

Suffolk University Law School
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 4 år September 2018 Amerikas förenta stater Boston + 1 fler

Förvärva en LLM i beskattning är normalt nödvändig och säkerligen alltid tillför värde till en elev som har för avsikt att träna på dessa områden. [+]

Ny gemensam examen lanserar intensiva sommarprogram maj 2015

Federal skattelagstiftningen är komplicerad och detaljerad. Studenter som avser att fokusera sin praktik i beskattning eller som vill öva på företagsmarknaden, affärsplanering, egendom planering, eller finanssektorn måste ha djup kunskap om olika områden av federal skatterätt. Förvärva en LLM i beskattning är normalt nödvändig och säkerligen alltid tillför värde till en elev som har för avsikt att träna på dessa områden.

Om den accelererade gemensam examen

Hjärtat i programmet är en intensiv 12-kredit, 10-veckors sommar program som gör Suffolk Law studenter att uppnå en skatte LLM och en JD i samma treårsperioden (dag studenter) eller fyraårsperioden (kvällsstudenter) krävs för att få endast en juristexamen. Vid examen, skulle framgångsrika elever får både en JD och LLM examen. ... [-]


Examen Skatt Program (LLM I Beskattning)

Boston University School of Law
Campus eller Online-studier Heltid Deltid 1 - 4 år September 2018 Amerikas förenta stater Boston + 1 fler

[+]

The Graduate Tax Program, etablerat 1959, var en av de första i sitt slag i landet, och det fortsätter att vara en av de bästa. BU lag rankas för närvarande 8 i nationen i skatterättsliga studier, enligt US News and World Report. En Master of Laws i beskattning (LLM i beskattning) från BU lag återspeglar en behärskning av praxis, etik och nyanser i skattelagstiftningen.

Vår läroplan-består av fem obligatoriska kurser och mer än 30 utmanande valfria-ger en balans mellan skatterätt teori och praktisk tillämpning, möta behoven hos advokater som vill utmärka sig som skatterådgivare. Läroplanen gör det möjligt för LLM skatte studenter antingen att välja ett brett spektrum av valbara kurser och få exponering mot hela skattesystemet, eller att koncentrera sig på kurser som förbereder dig för specialisering inom ett visst område, såsom affärsorganisationer och transaktioner; egendom planering och förmögenhetsförvaltning; eller internationell skatt.... [-]


Graduate Program I Bank-och Finansrätt

Boston University School of Law
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 8 terminer January 2018 Amerikas förenta stater Boston + 1 fler

[+]

Graduate Program i bank-och finansrätt är den äldsta LLM programmet i sitt slag i USA. Sedan starten 1984 har det utbildat mer än 2.000 jurister för ledande positioner i både inhemska och utländska bank-och finansiella tjänster industrier. Våra studenter spänner över jordklotet och håll inflytelserika positioner i regeringen, advokatbyråer, företag, finansiella institutioner av alla slag, samt multilaterala och icke-statliga organisationer.

Programmet har sina rötter i BU s Morin Centrum för bank och finansrätt (numera Centrum för finans, Law & Policy), som grundades 1978 som den första institutionen i ett amerikanskt universitet ägnas åt studier av banklagstiftning. Programmets uppgift har dock aldrig varit mer relevant än i dag. Med den senaste tidens omvälvningar på de finansiella marknaderna, har den rättsliga strukturen i det finansiella systemet gjorts om och byggts om. Framtiden kommer att erbjuda möjligheter i överflöd för finansiella tjänster jurister som känner till grunderna i branschen och den reglering och tillsyn miljö där det är verksamt.... [-]