LAWSTUDIES.SE

Jämför 5 masterprogram i juridik i Idrottsjuridik

En LLM, eller juris, är en avancerad juristexamen som har trovärdighet i länder runt om i världen. Denna studiekurs är vanligtvis bedrivs av dem som har en grundexamen och vill få globala juridiska meriter eller en djupare förståelse av lagen. LLMs kan erbjudas i många olika fokusområden.

Vad är en LLM i Sports lag? Denna examen är avsedd att ge studenterna en större förståelse för friidrott lagar och juridiska frågor runt om i världen. Vanligtvis studier ger fokus på internationella och globala idrottsjuridik, som täcker ämnen såsom internationell affärsjuridik, världsomspännande idrottsorganisationer och tävlingar, sport i samhället, avtalsrätt, och skiljeförfaranden. Det kan också diskutera problemen internationella idrottsorganisationer som illegal spelverksamhet, korruption, narkotika- och steroidmissbruk, och spelmanipulation. Studenter kan få möjlighet att slutföra en praktikplats som en del av det valda programmet.

En av de största fördelarna för att tjäna en LLM grad är att det ger referenser som accepteras i många olika länder runt om i världen. Detta är en ovärderlig fördel i dagens konkurrensutsatta globala arbetsmarknaden. Dessutom ger denna grad en större förståelse för de förvecklingar och komplexa internationella idrottsjuridik, och kan förbättra kommunikation och kritiskt tänkande.

Kostnaden för att tjäna en LLM beror på faktorer som det land där examen tjänas, struktur ett individuellt program, och den studerandes tidigare kurs kredit. Det är viktigt att forskning för ekonomisk förenlighet innan inskrivning.

En LLM i Sports lag är ovärderlig för studenter som vill komma in karriär inom internationell sport lag. Eleverna får finna sig väl lämpad att bli kontrakts advokater, advokater för idrottsorganisationer, jurister för idrottare, eller juridiska rådgivare.Dessutom kan studenten kunna hitta ett arbete som idrottsjuridiska konsulter. Undervisnings möjligheter kan också vara tillgängliga för studenter som vill utbilda framtida generationer av sport advokater.

Börja hitta din sport LLM program idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

 

5 Resultat i Idrottsjuridik Filter

LLM sport lag

Nottingham Trent University - Nottingham Law School
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Kontakt Skolan Storbritannien Nottingham + 1 fler

Idrotten har blivit allt viktigare som ett företag och kan innebära betydande ekonomiska insatser. Det finns en växande efterfrågan på lämpligt kvalificerade sport jurister och den här kursen har utformats för att uppfylla detta behov ...

Master i sporträtt, LLM

Real Madrid Graduate School
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Madrid

Real Madrid Graduate School Universidad Europeas Master i sporträtt, LLM är inriktad på jurister från hela världen som vill utveckla sin professionella karriär inom internationell sporträtt.

Master of Laws (LLM) i idrottslag och praxis vid distansutbildning (De Montfort University)

KNect365 Learning
Internet Deltid 2 år September 2019 Storbritannien London

Förbättra dina karriärmöjligheter genom att få en mästare i idrottslag och stanna kvar i heltidsanställning.

LL.M. International Sports Law

University Of Zurich - Faculty of Law
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 terminer Öppen antagning Schweiz Zürich + 1 fler

LL.M. in Entertainment, Art & Sports Law

University of Miami School of Law
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Tampa